F Takers - FilmBoy Takers - FilmBoy
  • Latest News

    Takers

    Το Takers είναι το είδος της ταινίας που σκληροί άντρες απομακρύνονται περπατώντας σε slow motion, ενώ στη πλάτη τους γίνονται εκρήξεις και χωρίς να κοιτάξουν πίσω τους. 

    Είναι ακόμη το είδος της ταινίας που ένας σκληρός άντρας κάνει άλματα ενώ πυροβολεί με 2 όπλα συγχρόνως, επίσης σε slow motion. 

    Και το είδος της ταινίας όπου ο σκληρός άντρας είναι ο ...Hayden Christensen! (Ποιος;) 

    Ούτε εγώ τον ξέρω παιδιά, κι αυτό ακριβώς εννοώ.
    Μια περιπέτεια δράσης με τρίτης διαλογής ηθοποιούς με γαρνιτούρα τον Matt Dillon. 


    Οι ήρωες είναι μια ομάδα ωραίων και …ντελικάτων ληστών τραπεζών που ντύνονται στην πένα και πηγαίνουν για φαγητό σε πολυτελή club μετά από κάθε δουλειά. 

    Αυτός ο Christensen (με έναν ρόλο στο New Yοrk, I Love You) είναι ο τύπος που μεγάλωσε στα πεζοδρόμια, με tattoo και ένα ηλίθιο καπέλο, ο Idris Elba είναι ο Βρετανός με τη προβληματική θεία του, ο Michael Ealy μαζί με τον Chris Brown (ναι, αυτόν που πλάκωσε τη Rihanna) είναι δυο αδέλφια στη παρανομία και ο Paul Walker (Fast & Furious) είναι ο αρχηγός όλων των παραπάνω. 

    Αυτοί είναι οι Takers τους οποίους κυνηγούν δυο μπάτσοι (ο Matt Dillon και ο Jay Hernandez), ο ένας τρελαμένος που δεν παίζει με τους κανόνες και ο άλλος ...



    ...οικογενειάρχης με άρρωστο παιδί. 

    Οι Takers που λέτε, έχουν μόλις τελειώσει μια δουλειά με τη βοήθεια ενός παλιού συνεργού, τον Ghost (Tip T.I.Harris), ο οποίος όμως συλλαμβάνεται και τώρα η ομάδα δεν ξέρει αν θα πρέπει να εμπιστευτεί τον Ghost και αν εκείνος τα έχει πάρει γιατί τον συνέλαβαν. 

    Α, μέσα σε όλα, ο αρχηγός τους βγαίνει και με την πρώην του Ghost (Zoe Saldana). 

    Είμαι σίγουρος ότι σκέφτεστε ότι σκέφτομαι. 

    Άλλη μια ταινία δράσης του στιλ εσωτερικοι-καυγαδες-σε-συμμορια, μπατσοι-ετοιμοι-για-όλα και η γκομενα-που-σπερνει-ζιζανια , χωρίς τίποτα καινούργιο να προσφέρει (και με κακές τις περισσότερες κριτικές). 

    Και ποιος να προσφέρει κάτι καινούργιο άλλωστε;
    Σκηνοθέτης είναι κάποιος John Luessenhop με μια ταινία 10 χρόνια πριν, και τέλος. 


    Κι όμως, πρόκειται για μεγάλη εισπρακτική επιτυχία! 

    Στοίχισε γύρω στα 20 εκ. $ αλλά τα έβγαλε από τις τρεις πρώτες μέρες κιόλας, στις 27 Αυγούστου, ξεπερνώντας μάλιστα στο νήμα το άνοιγμα του The Last Exorcism την ίδια μέρα, και φτάνοντας μέχρι τώρα τα 57 εκ. $. 

    Στην Ελλάδα η Audio Visual θα το φέρει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Takers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top