F Red band trailer, featurette και clips για το The Family του Luc Besson - FilmBoy Red band trailer, featurette και clips για το The Family του Luc Besson - FilmBoy
  • Latest News

    Red band trailer, featurette και clips για το The Family του Luc Besson


    Ο Luc Besson έχει καιρό να παρουσιάσει κάποια σκηνοθετική προσπάθεια στο στυλ που τον χαρακτήριζε.

    Έχοντας αναλωθεί σε σενάρια μετριότατων περιπετειών όπως τα Lockout, Colombiana, Taken 2, From Paris With Love, την τελευταία φορά που σκηνοθέτησε ήταν για χάρη της animation τριλογίας του Arthur και των Απίστευτων Περιπετειών της Adele.

    Με το The Family τα πράγματα δεν μοιάζουν και καλύτερα, με εισπράξεις που μετά βίας ξεπέρασαν το μπάτζετ των μόλις $30 εκατομμυρίων και συνολικά μέτριες κριτικές.

    Θυμίζουμε πως η ιστορία είναι επικεντρωμένη στην οικογένεια των Manzoni (Robert De Niro, Michelle Pfeiffer) μίας διαβόητης φατρίας της μαφίας, η οποία εγκαθίσταται στην Νορμανδία της Γαλλίας, στο πλαίσιο ενός προγράμματος προστασίας μαρτύρων.

    Αν και κάνουν ότι μπορούν για να ενσωματωθούν στο νέο περιβάλλον, οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται και πολύ σύντομα θα ξαναρχίσουν τον ίδιο εγκληματικό βίο.

    Δίπλα στους De Niro και Pfeiffer συναντάμε τους Dianna Agron (I Am Number Four), John D'Leo (Wanderlust) στους ρόλους των παιδιών και τον Tommy Lee Jones (Men in Black 3) ως Agent Stansfield.


    Το σενάριο του Luc Besson (σε συνεργασία με τον Michale Caleo των Sopranos) είναι μια διασκευή του βιβλίου Badfellas από τον συγγραφέα Tonino Benacquista ενώ αξίζει να σημειώσουμε και τη συμμετοχή του Martin Scorsese ως executive παραγωγού.

    Η "Επικίνδυνη Οικογένεια" θα κάνει πρεμιέρα την προσεχή Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και μέχρι να διαβάσετε το review από τον Γιώργο Καραμάνο, δείτε παρακάτω το τελευταίο red band trailer, κλιπάκια και ένα featurette με σκηνές από τον χαρακτήρα του De Niro.


    Kostas Tsokos.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Red band trailer, featurette και clips για το The Family του Luc Besson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top