F Προετοιμαστείτε για το Despicable Me 2 με clips, TV spots και featurettes - FilmBoy Προετοιμαστείτε για το Despicable Me 2 με clips, TV spots και featurettes - FilmBoy
  • Latest News

    Προετοιμαστείτε για το Despicable Me 2 με clips, TV spots και featurettes


    Το sequel της επιτυχίας του 2010 "Εγώ, ο Απαισιότατος", ενός από τα καλύτερα animation των τελευταίων χρόνων, καταφτάνει και στα μέρη μας τρεις μήνες (!) αργότερα και σας εγγυώμαι πως ήρθε για να σώσει τη μέτρια μέχρι στιγμής σοδειά, στα φετινά animation.

    Θα γελάσετε, θα το διασκεδάσετε με την ψυχή σας, είτε με μικρά είτε χωρίς ενώ όσοι είστε ξετρελαμένοι με τα Minions θα πάρετε ένα γερό ...πολύ γερό φιξάκι μέχρι να τα ξαναδούμε σε δικό τους spin-off το 2015!

    Αυτή τη φορά, ο Gru θα προσληφθεί από την Οργάνωση Anti-Villain προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νέου υπερεγκληματία El Macho, ενώ παράλληλα θα πρέπει να χειριστεί τις ανάγκες των κοριτσιών που υιοθέτησε στην πρώτη ταινία, με την Agnes να έχει ανάγκη από μια μητέρα και την Margo που ...έχει αρχίσει να φλερτάρει με τα αγόρια.

    Το Despicable Me 2, άνοιξε 3 Ιουλίου στην Αμερική έχοντας αποφέρει στην Universal την μεγαλύτερη εμπορική της επιτυχία, με $361 εκατομμύρια μόνο στο αμερικάνικο ταμείο και συνολικά 863 αν συνυπολογίσουμε και τις παγκόσμιες εισπράξεις, όντας η δεύτερη πιο εμπορική ταινία της φετινής χρονιάς πίσω από το Iron Man 3 αλλά και ένα από τα επιτυχημένα εισπρακτικά και κριτικά, animation όλων των εποχών.

    Στη σκηνοθεσία επιστρέφουν οι Pierre Coffin, Chris Renaud της πρώτης ταινίας, ενώ στις φωνές βρίσκουμε και πάλι τους Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Steve Coogan και Ken Jeong, με τον Benjamin Bratt να δανείζει τη φωνή του στον κακό El Macho.

    Μέχρι να τα πούμε και στο review και να το χαρούμε στις 10 Οκτωβρίου, δείτε παρακάτω μια πλειάδα από σποτάκια, ένα κλιπ αλλά και featurettes για τον Gru, τις κόρες του και την πράκτορα Lucy!

    Καλή διασκέδαση!


    Kostas Tsokos.


    spots









    clip




    featurettes




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Προετοιμαστείτε για το Despicable Me 2 με clips, TV spots και featurettes Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top