F Crazy Stupid Love - FilmBoy Crazy Stupid Love - FilmBoy
  • Latest News

    Crazy Stupid Love

    Αν μη τί άλλο το Crazy Stupid Love είναι μια ταινία που μιλάει για την αγάπη και για όλα τα ανόητα πράγματα που κάνουμε αναζητώντας την - πώς την επιδιώκουμε, πώς προσπαθούμε να την κάνουμε να κρατήσει στο χρόνο και πώς τα βγάζουμε πέρα όταν θρυμματίζεται.

    Δεν είναι ξεκάθαρη κομεντί, ούτε δράμα αλλά ούτε και romance με την αυστηρή έννοια του όρου και το στόρυ είναι περίπλοκο και γεμάτο συμπτώσεις και αποκαλύψεις, με αρκετές στιγμές δραματικής έντασης.

    Ωστόσο, αν και όλα αυτά είναι ο ορισμός της μέτριας ρομαντικής κομεντί, το Crazy Stupid Love φαίνεται να σώνεται (έχει πολύ καλές κριτικές συνολικά) από την ευφυία του σεναρίου, τους δυνατούς διακριτούς χαρακτήρες και το cast.

    Μετά από 25 χρόνια γάμου, η Emily (Julianne Moore, Elektra Luxx) παρατάει τον άντρα της Cal (Steve Carell, Dinner for Schmucks) και κοιμάται με τον David (Kevin Bacon, X-Men: First Class).

    Ο Cal ζούσε στον κόσμο του μέχρι τότε, υποθέτωντας ότι όλα είναι εντάξει επειδή ...ήταν πάντα έτσι.

    Μετά το απότομο 'ξύπνημα', παίρνει σβάρνα τα μπαρ λέγοντας σε όλους τη δακρύβρεχτη ιστορία του, ώσπου γνωρίζει τον Jacob (Ryan Gosling, Blue Valentine), έναν γυναικοκατακτητή με αυτοπεποίθηση που θεωρεί ότι οι γυναίκες είναι πάνω κάτω όλες ηλίθιες και εύκολες στο να τις τουμπάρεις.

    Η συναναστροφή μαζί του έχει αποτέλεσμα αφού γρήγορα ο Cal καταφέρνει να γοητεύσει μια τρελαμένη δασκάλα (Marisa Tomei, Salvation Boulevard), ενώ αντίθετα ο Jacob τα βρίσκει σκούρα με τη Hannah (Emma Stone, Friends With Benefits).
      

    Αλλά δεν τελειώνουμε εδώ με τους χαρακτήρες.

    Η babysitter του Cal (Analeigh Tipton, The Green Hornet) είναι τσιμπημένη μαζί του αλλά την ίδια στιγμή ο γιος του (Jonah Bobo) του εξομολογείται την 'αιώνια αγάπη του' για αυτήν(!), ενώ ο γείτονας και φίλος του (John Carroll Lynch, Paul) τον εγκαταλείπει.

    Η σκηνοθεσία είναι των Glenn Ficarra και John Requa και είναι η 2η δουλειά τους μετά το κακό I Love You Phillip Morris.

    Το Crazy Stupid Love έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 29 Ιουλίου και πάει αρκετά καλά στο box office, έχοντας μέχρι και χθές πάνω από $78 εκατομμύρια.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε από τη Village στις 15 Σεπτεμβρίου.



    Crazy Stupid Love trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Crazy Stupid Love Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top