F Dark Knight Rises: Οι μυστικοί (;) ρόλοι των Juno Temple και Marion Cotillard - FilmBoy Dark Knight Rises: Οι μυστικοί (;) ρόλοι των Juno Temple και Marion Cotillard - FilmBoy
  • Latest News

    Dark Knight Rises: Οι μυστικοί (;) ρόλοι των Juno Temple και Marion Cotillard

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Δεν υπάρχει μέρα που να μην κυκλοφορήσει κάποια είδηση για το The Dark Knight Rises.

    Η παραμικρή φωτογραφία, ειδησούλα, αν ήπιε καφέ - με ή χωρίς ζάχαρη - ο Nolan και ούτω καθεξής, είναι ικανή να δώσει στους fans ανά την υφήλιο την παραμικρή υποψία για spoiler.
    Κάτι που απ'τη μία θέλουμε να αποφύγουμε και απ'την άλλη δεν μπορούμε να μην κρυφοδιαβάσουμε.

    Κινδυνεύoυμε πάντως να σιχαθούμε την αναμονή για την ταινία κ
    αι με τη συχνότητα που βγαίνουν οι ειδήσεις για τον Σκοτεινό Ιππότη, στο τέλος θα μάθουμε τα πάντα.

    Εγώ μάζεψα ό,τι τελευταίο έχει βγει σε ειδήσεις και φωτογραφίες ...με πρώτο και πιο σημαντικό τον ρόλο που θα υποδύεται η Juno Temple!


    Από τέλη του περασμένου Μάρτη είχε βγει μια είδηση ότι η 21χρονη πλέον ξανθούλα που είχαμε δει και το 2007 στο Atonement, θα έπαιζε κι αυτή ένα ρόλο.
    Τα μόνα που είχαν ειπωθεί τότε ήταν ότι θα ερμηνεύει ένα ...έξυπνο κορίτσι του Γκόθαμ που έχει μάθει να ζει στους δρόμους και ξέρει τα κατατόπια.

    Υποθέσαμε ότι δεν πρόκειται για την version του Robin στο Dark Knight Returns του Frank Miller, ούτε για την βοηθό του Joker, Harley Quinn καθώς ο Nolan δεν ήθελε να ανακατέψει βοηθούς του Νυχτερίδα, ούτε και συσχέτιση με τον κλόουν του εγκλήματος.

    Άρα μας έμενε ή ένας ολοκαίνουριος χαρακτήρας ή η vεαρή ιερόδουλη και προστατευόμενη της Selina Kyle/Catwoman, η Holly Robinson. 


    Όταν ρωτήθηκε απ'το Comicbookmovie, το μόνο που είχε να πει η Juno ήταν:
    "Δεν μπορώ να μιλήσω γι'αυτό, αλλά νομίζω ότι θα'ναι εξωπραγματικά απίστευτο.
    Ο Nolan είναι φοβερός και τζέντλεμαν και το όραμα του για την ταινία είναι εκπληκτικό.
    Και μόνο το να δουλεύεις μαζί του είναι απίστευτο!"

    Μετά από αυτήν την έκρηξη νεανικού ενθουσιασμού της Temple και ας μην επιβεβαίωσε ακριβώς τον ρόλο της, εχω βγάλει τα συμπεράσματα μου - και αν δείτε στο Imdb ο ρόλος είναι επιβεβαιωμένος, χωρίς αυτά τα ...rumored σε παρένθεση.

    Η Holly Robinson πρωτοεμφάνιστηκε στο Batman:Year One (1987) του Frank Miller που ήταν η εκδοχή της προέλευσης του Batman σύμφωνα με τον Miller και το σύμπαν που αυτός είχε χτίσει στο Dark Knight Returns.

    Εκεί η Catwoman είχε μικρό ρόλο και ήταν αγνώριστη σε σχέση με άλλες εκδοχές, κουβαλώντας μαζί και μια νεαρή ανήλικη πόρνη, την Holly.
    Σε διάφορες μελλοντικές ενσαρκώσεις, η νεαρή είχε μάλιστα εκπαιδευτεί για να αντικαταστήσει κάποια στιγμή την Catwoman!

    Η βασική εμφάνιση της Juno Temple, αποτελεί εγγύηση πιστότητας αν συνυπολογίσουμε και το πως άλλαζε ο σχεδιασμός της ανά τα χρόνια. 

    Περιμένουμε και μια επιβεβαίωση απ'την Warner ή τον Nolan αλλά νομίζουμε η είδηση είναι σίγουρη.

    Επιβεβαιωμένο είναι πάντως ένα ακόμα ρολάκι.
    Μάθαμε μέσω του Deadline ότι ο Adam Rodriguez που έχει παίξει στο CSI: Miami έκλεισε έναν μικρό ρόλο στο Dark Knight Rises.
    Λογικά θα υποδύεται κάποιον αστυνομικό ή μέλος σε εγκληματική οργάνωση, πάντως πέρα απ΄τη σειρά αυτή δεν έχει γνωστός για κάτι άλλο.

    Σαν πολλοί δεν μαζευτήκανε σε αυτήν ταινία;
    Μου φαίνεται, όταν θα βγει θα κανουμε ξεχωριστό review μόνο για τους ηθοποιούς ...και σίγουρα αν την αναλάβει ο γράφων, θα βγει ολόκληρο αφιέρωμα!

    Και μιας και είπαμε για ηθοποιούς η Marion Cotillard αποφάσισε να αρχίσει τα τερτίπια με το marketing και να μας αποπροσανατολίσει, κρατώντας μας ταυτόχρονα σε αγωνία και εκείνη μακριά από spoilers. 


    Το MTV News μίλησε μαζί της στην πρεμιέρα του Contagion και προσπαθώντας να της εκμαιεύσει πληροφορίες για το χαρακτήρα της, εκείνη τι γύρισε και τους είπε;
    Ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα κόμικ του σκοτεινού ιππότη έχουν κυκλοφορήσει!

    Εμείς, βλέποντας και τις φωτό που έχουν διαρεύσει πιστεύουμε ότι αυτά δεν ευσταθούν καθώς η Miranda Tate ήταν πάντοτε μια κάλυψη για την Talia Al Ghul, κόρη του κακού στην 1η ταινία.
    Εκτός αν απλά τυχαίνει να παίρνει το μέρος των κακών ως ένας άλλος χαρακτήρας. 

    Αλλά να δούμε εκεί πως θα το δικαιολογήσουν.

    Τέλος,κυκλοφόρησαν κάποιες ακόμα φωτογραφίες απ'τα γυρίσματα τα οποία συνεχίζονται στο Los Angeles.

    Σε μία από αυτές η Anne Hathaway φαίνεται να παλεύει με ένα τύπο του δρόμου κρατώντας όπως φαίνεται κάτι πολύ θανάσιμο ...ένα μήλο.
    Και όλα αυτά συνοδευμένα παρακάτω από ένα σκηνικό καταστροφής, με κατεστραμμένα και στιβαγμένα αμάξια υπό την συνοδεία ψεύτικου χιονιού.
    Δεν γνωρίζουμε αν συνδέονται οι σκηνές μεταξύ τους αλλά σίγουρα προβλέπεται ο κακός χαμός!

    Σύνδεση όμως υπάρχει πιο κάτω, όπου βλέπουμε ένα πιο ήρεμο σκηνικό με τον Christian Bale αντί να κοπανάει πάλι τους πάντες, να είναι ντυμένος ως Bruce Wayne με τα γνωστά του κοστουμάκια και γραβάτες.

    Και την Anne Hathaway να την προσαρμόζουν τελικά στο στυλ της καθώς μοιάζει τόσο κομψή και λιτή, σαν να βγήκε η Audrey Hepburn από ...breakfast στα Tiffany's!

    Φαίνεται ο Nolan θα το παει τόσο ρεαλιστικά ΚΑΙ το κομμάτι των σχέσεων, που θα είναι εντελώς άλλη ταινία αυτές οι σκηνές.
    Μην δούμε κανά ...One Day μόνο!

    Αυτά από μας και ας μην προτρέχουμε.
    Πιο πολύ σε κοριτσάκι θα φέρνει η Cat, αλλά τουλάχιστον είναι κλάσεις ανώτερη σαν αμόρε από τις διάφορες Katie Holms και Maggie Gyllenhaal.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dark Knight Rises: Οι μυστικοί (;) ρόλοι των Juno Temple και Marion Cotillard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top