F Elektra Luxx - FilmBoy Elektra Luxx - FilmBoy
  • Latest News

    Elektra Luxx

    Κοινό μυστικό στο Hollywood τα τελευταία χρόνια αποτελεί η έλλειψη ισχυρών γυναικείων ρόλων, κάτι που δυσκολεύει ακόμα και την επιλογή των υποψηφιοτήτων της Ακαδημίας (εκεί που υπάρχουν απαιτήσεις) – παράδειγμα οι φετινές.

    Δεν είναι η έλλειψη ταλέντου, είναι η έλλειψη ρόλων.

    Η λύση είναι όπως πάντα, μπροστά στη μύτη τους και λέγεται Sebastian Gutierrez.

    Ο τύπος γράφει γυναικείους χαρακτήρες που είναι σέξι, ισχυρές και αστείες, αλλά πάνω απ’όλα αυθεντικές.

    Πέρυσι στο Women in Trouble (που το FilmBoy επέμενε να τη δείτε) πρόσφερε στη Carla Gugino (συμβία του και στη ζωή), την Adrianne Palicki, την Emmanuelle Chriqui και τη Marley Shelton τους καλύτερους ρόλους της καριέρας τους.

    Το Elektra Luxx είναι το 2ο μέρος μιας τριλογίας, που ξεκίνησε με το Women in Trouble και θα ολοκληρωθεί με το Women in Ecstasy, και ξεκινάει από ...




    ...εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο – δε χρειάζεται απαραίτητα να έχεις δει το πρώτο για να καταλάβεις αυτό, αλλά σας το συνιστώ.

    Η πορνοστάρ Elektra Luxx (Carla Gugino, η πιο σέξι 40αρα του Hollywood αν με ρωτάτε) μαθαίνει ότι είναι έγκυος από τον κάποτε φίλο της, ροκ σταρ Nick Chapel (Josh Brolin) ο οποίος όμως έχει πεθάνει στο Women in Trouble κάνοντας σεξ στο αεροπλάνο με μια αεροσυνοδό, την Cora (Marley Shelton).

    Η ανερχόμενη πορνοστάρ Holly Rocket (Adrianne Palicki) είναι καψούρα με τη καλύτερη της φίλη, τη Bambi (Emmanuelle Chriqui) και ένας sex blogger (Joseph Gordon-Levitt) σχολιάζει μέσω video στο blog του τη θρυλική καριέρα της Elektra Luxx.

    Αυτά στα γρήγορα, γιατί στη ταινία γίνονται απίστευτες καταστάσεις.

    Παίζουν ακόμη ο Timothy Olyphant, η Malin Akerman και πολλοί άλλοι. 


    Το Women in Trouble και σίγουρα το Elektra Luxx είναι εξαιρετικά διασκευαστικές ταινίες χωρίς να θυσιάζουν τη ποιότητα, μιας και η έμφαση δίνεται στο έξυπνο σενάριο και τους κοφτερούς διαλόγους.

    Παρά το γεγονός ότι το μάτι σας θα τρελαθεί να βλέπει γυναικάρες (όχι όμως όσες στο Girl Walks Into a Bar, επίσης του Gutierrez, την 1η ταινία που έγινε αποκλειστικά για το YouTube), η προσοχή σας δε θα αποσπαστεί από την υπόθεση ούτε λεπτό, σας το εγγυώμαι.

    Δε ξέρω αν είναι καλύτερο από το Women in Trouble, οι κριτικές και των δυο ήταν οι περισσότερες μέτριες, αλλά το FilmBoy επιμένει ότι θα διασκεδάσετε.

    Στην Αμερική προβλήθηκε σε λίγες αίθουσες στις 11 Μαρτίου και προσωπικά περιμένω να βγει σε DVD για να το απολαύσω.

    Και κάτι μου λέει ότι το δίδυμο Gutierrez-Gugino έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Elektra Luxx Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top