F Όχι Μόνο Φίλοι - Friends With Benefits - FilmBoy Όχι Μόνο Φίλοι - Friends With Benefits - FilmBoy
  • Latest News

    Όχι Μόνο Φίλοι - Friends With Benefits

    Ξεκίνησα τη προεργασία του preview με άγριες διαθέσεις, για διάφορους λόγους.

    Όταν πρωτοάκουσα για το Friends With Benefits μου φάνηκε φτηνή αντιγραφή του No String Attached - άλλωστε έβγαλαν trailer σχεδόν μαζί - το οποίο τελικά αποδείχθηκε πιο μέτριο κι από τα μέτρια.

    Ίσως έφταιγε το ότι είχα πίστη στην τότε δαφνοστεφανωμένη με Όσκαρ, Natalie Portman, αντίθετα με τον θέλω-να-γίνω-ηθοποιός-και-τα-ψιλοκαταφέρνω-τελικά Justin Timberlake.

    Με έκπληξη όμως ακούω και διαβάζω πολύ καλά λόγια για την R-rated comedy του Will Gluck, τη 3η σκηνοθετική του δουλειά μετά το Fired Up! και το καλό περσινό Easy A.

    Αναφορικά δε με το Easy A, φαίνεται πως υπήρχε μια διάθεση για χιούμορ καθώς οι αναφορές στη ταινία είναι αρκετές και ξεκάθαρες (μια κάρτα που κρατάνε στο αεροδρόμιο ...




    ...που γράφει 'Olive Penderghast' που είναι το όνομα του χαρακτήρα της Emma Stone στο Easy A, η οποία μάλιστα κάνει κι ένα πέρασμα κι εδώ ως η πρώην του Timberlake).

    Ο Dylan (Justin Timberlake, Bad Teacher) πείθεται να αναλάβει μια δουλειά στο περιοδικό GQ χάρη στην επιμονή της όμορφης κυνηγού ταλέντων Jamie (Mila Kunis, Black Swan) και μετακομίζει από τη Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη.

    Μόλις φτάνει εκεί, γίνεται φίλος με τη Jamie.

    Ωστόσο, δεν θέλουν κάποια ρομαντική σχέση καθώς και οι δύο προέρχονται από άσχημους χωρισμούς (...) και αποφασίζουν να κάνουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να εμπλακεί κανείς τους συναισθηματικά.

    Θα τα καταφέρουν;

    Εγώ ξέρω ότι στο Hollywood, πάρε δύο ενήλικες, πέτα και σεξ χωρίς επιπλοκές και έχεις αμέσως επιπλοκές. 


    Μαζί τους και η Patricia Clarkson (Easy A), η Jenna Elfman (...που χάθηκε αυτή;), ο Bryan Greenberg (The Good Guy), ο Richard Jenkins (Hall Pass) και ο Woody Harrelson (Defendor).

    'Από τα καλύτερα ρομαντικά δίδυμα με φυσική χημεία μεταξύ τους', 'γλυκιά, αστεία, ρομαντική και καθόλου δήθεν νεομοντέρνα, ότι ακριβώς περιμένεις από μια R-rated ρομαντική κομεντί της εποχής μας.'

    Αυτά είναι κάποια από τα υπερθεματικά σχόλια των καλών κριτικών που έχει η ταινία στο σύνολό τους, ακόμα κι από έντυπα που δεν το περιμένεις (πχ το δεύτερο ανήκει στο Twitchfilm!).

    Ε, μετά από όλα αυτά, ποιος είμαι εγώ για να επιμείνω στην αρνητική προδιάθεση που είχα;

    Το Friends With Benefits έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 22 Ιουλίου, αλλά στην Ελλάδα θα το δούμε στις 29 Σεπτεμβρίου.



    Friends With Benefits trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όχι Μόνο Φίλοι - Friends With Benefits Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top