F The Raid trailer: Το καλύτερο action movie των τελευταίων χρόνων; - FilmBoy The Raid trailer: Το καλύτερο action movie των τελευταίων χρόνων; - FilmBoy
  • Latest News

    The Raid trailer: Το καλύτερο action movie των τελευταίων χρόνων;

    Πολύ μου αρέσει όταν η βδομάδα ξεκινά με ένα φοβερό trailer!

    Δεν ήξερα τίποτα για το The Raid του Gareth Evans αλλά αποδείχθηκε ότι είναι ένας ακόμα λόγος για να ζηλεύω το κοινό του φεστιβάλ του Toronto - το 2ο σε σπουδαιότητα μετά το Sundance, τουλάχιστον όσον αφορά την αμερικάνικη σκηνή.

    Οι πρώτες φωνές κραυγές από το φεστιβάλ μιλάνε για 'The Best Kick-Ass Action Movie in years!' και το trailer που κυκλοφόρησε τους επιβεβαιώνει με το παραπάνω.

    Μια ομάδα SWAT επιχειρεί επιδρομή σε ένα παλιό κτίριο, το οποίο ένας αδίστακτος έμπορος ναρκωτικών ονόματι Tama χρησιμοποιεί ως καταφύγιο για τοξικομανείς, τα τσιράκια του και τους δολοφόνους του.

    Όταν η κάλυψη της ομάδας χάνεται, ο Tama στέλνει τους δικούς του για ενα ανελέητο κυνήγι υπό τη δυνατή μουσική από ηχεία που βρίσκονται παντού στο κτίριο.

    Το απλό (videogame based) αυτό set up επιτρέπει μερικές εφευρητικές σκηνές μάχης, πολλές στιγμές πραγματικής έντασης, χορογραφημένους καυγάδες και εξαιρετικά βίαιους θανάτους.

    Πιστέψτε με, θέλετε να δείτε το trailer του The Raid.

    Σας είπα ότι η ταινία είναι από την Ινδονησία;




    The Raid trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Raid trailer: Το καλύτερο action movie των τελευταίων χρόνων; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top