F Snake Eyes trailer: Ο Henry Golding εντυπωσιάζει στην origins ταινία των G.I. Joe! - FilmBoy Snake Eyes trailer: Ο Henry Golding εντυπωσιάζει στην origins ταινία των G.I. Joe! - FilmBoy
  • Latest News

    Snake Eyes trailer: Ο Henry Golding εντυπωσιάζει στην origins ταινία των G.I. Joe!


    Απεχθάνοντας ότι έχει σχέση με τον στρατό από τα γενοφάσκια μου, οι G.I. Joe ποτέ δεν βρισκόταν ούτε στο πρόγραμμα με τα κινούμενα σχέδια που έβλεπα τα σαββατοκύριακα ούτε στις φιγούρες που είχα -συνήθως μισοδιαλυμένες- στο κουτί με τα παιχνίδια.
    Όταν λοιπόν η Hasbro, μετά την επιτυχία των πρώτων Transformers, επέκτεινε τη συνεργασία με την Paramount και μας έφερε το The Rise of Cobra, έτυχε της απόλυτης αδιαφορίας μου και πέρασαν αρκετά χρόνια για να το δω, σχεδόν κατά τύχη, ενώ ποτέ δεν μπήκα καν στο κόπο για το Retaliation.

    Ίδια ήταν η αντίδρασή μου στην είδηση πως το franchise θα έχει μια ακόμα ευκαιρία με το Snake Eyes, μια spin-off/origins ταινία που όπως υποδυλώνει ξεκάθαρα και ο τίτλος, θα επικεντρωνόταν σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της παρέας των Joe. Κοίτα να δεις όμως που το trailer μοιάζει πραγματικά καλό!

    Το σενάριο των Evan Spiliotopoulos (The Huntsman: Winter's War), Joe Shrapnel & Anna Waterhouse (Rebecca) μας πάει πίσω, πριν ο Snake Eyes προστεθεί στην ομάδα των Joe, όταν ήταν ένας μυστηριώδης μοναχικός μαχητής, εκπαιδευμένος από τους αρχαίους γιαπωνέζους νίντζα Arashikage, η πίστη στους οποίους όμως κλονίζεται όταν μαθαίνει κάποια πράγματα για το παρελθόν του.

    Τη ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Robert Schwentke (Der Hauptmann) και πρωταγωνιστούν οι Henry Golding (The Gentlemen), Andrew Koji, Úrsula Corberó (La Casa de Papel), Samara Weaving (Bill & Ted Face the Music), Peter Mensah (300: Rise of an Empire) και Iko Uwais (The Night Comes for Us).

    Το Snake Eyes θα δούμε στα τέλη Αυγούστου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Snake Eyes trailer: Ο Henry Golding εντυπωσιάζει στην origins ταινία των G.I. Joe! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top