F Bill & Ted Face the Music trailer: Excellent! Οι Keanu Reeves & Alex Winter επιστρέφουν στο τρίτο μέρος της cult sci-fi κωμωδίας! - FilmBoy Bill & Ted Face the Music trailer: Excellent! Οι Keanu Reeves & Alex Winter επιστρέφουν στο τρίτο μέρος της cult sci-fi κωμωδίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Bill & Ted Face the Music trailer: Excellent! Οι Keanu Reeves & Alex Winter επιστρέφουν στο τρίτο μέρος της cult sci-fi κωμωδίας!


    Δε μπορώ να πω ότι μεγάλωσα με αυτές, όμως σίγουρα (περισσότερο) το Bill & Ted's Excellent Adventure και (λιγότερο) το Bill & Ted's Bogus Journey ήταν από τις "dude" ταινίες που σημάδεψαν την αλλαγή δεκαετίας από τα 80's στα 90's και ειδικά για όσους εκείνη τη περίοδο ήταν στην εφηβεία, ήταν δυο guilty pleasures που μας έχουν μείνει αξέχαστες, ενώ φυσικά δε μπορούμε να ξεχάσουμε πως μας σύστησαν και τον Keanu Reeves.



    Το Bogus Journey βγήκε το 1991 με αρκετά χειρότερες κριτικές από το πρωτότυπο και κυρίως πολύ μέτρια πορεία στα ταμεία. 
    Παρότι οι cult followers ζητούσαν ένα ακόμα sequel, αυτό έμοιαζε περισσότερο με όνειρο απατηλό, μέχρι το 2010 όταν ο Reeves αποκάλυψε πως οι σεναριογράφοι Chris Matheson & Ed Solomon ετοιμάζουν την επιστροφή των Bill και Ted
    Λίγους μήνες αργότερα, το σενάριο ήταν έτοιμο και οι Reeves και Alex Winter είχαν δηλώσει πως θα επιστρέψουν, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2017 για το Bill & Ted Face the Music να πάρει το πράσινο φως και περίπου τρία χρόνια αργότερα να είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες.

    Οι δυο εφηβοροκάδες είναι πια μεσήλικοι μπαμπάδες και από εκεί που γέμιζαν στάδια, τώρα παίζουν μουσική σε οίκους ευγηρίας αφού ποτέ δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους, να γράψουν το τραγούδι που θα ενώσει όλο το κόσμο. 
    Για να τα καταφέρουν επιτέλους, αποφασίζουν να ξαναμπούν στο θρυλικό τηλεφωνικό θάλαμο-χρονομηχανή και να ταξιδέψουν στο μέλλον ώστε να βρουν τους μελλοντικούς εαυτούς τους που έχουν ήδη γράψει το τραγούδι και να τους το πάρουν! 
    Φυσικά τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο...

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Dean Parisot (RED 2). 
    Τους ρόλους των κορών των Reeves και Winter θα υποδύονται οι Samara Weaving (Ready or Not) και Brigette Lundy-Paine (Bombshell), ενώ εξαιρετικά ευχάριστη είναι η επιστροφή του William Sadler ως Χάρος!

    Το Bill & Ted Face the Music είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 21 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bill & Ted Face the Music trailer: Excellent! Οι Keanu Reeves & Alex Winter επιστρέφουν στο τρίτο μέρος της cult sci-fi κωμωδίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top