F Review: Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα - The Huntsman: Winters War - FilmBoy Review: Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα - The Huntsman: Winters War - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα - The Huntsman: Winters War




    Δύο από τους εκλεκτούς "Κυνηγούς" της Βασίλισσας του Πάγου Freya (Emily Blunt, Sicario), ο Eric (Chris Hemsworth, In the Heart of the Sea) και η Sara (Jessica Chastain, Crimson Peak) αγωνίζονται να σώσουν την απαγορευμένη αγάπη τους, ενώ καλούνται να βρουν τον Μαγικό Καθρέφτη και να εξοντώσουν τη σατανική Ravenna (Charlize Theron, Mad Max: Fury Road).

    Ο Γάλλος εφετζής Cedric Nicolas-Troyan περνάει πίσω από την κάμερα και σκηνοθετεί το prequel της επιτυχημένης εισπρακτικά Snow White and the Huntsman (2012). 

    Κρατάει ένα μέρος της σκοτεινής προσέγγισης, σκορπά και μπόλικη χρυσόσκονη-νεραϊδόσκονη, love story και φασόν εντυπωσιακές μάχες κι έτοιμη η "χρυσή" συνταγή.



    Αντικειμενικά πρόκειται για ένα αρκετά καλογυρισμένο και επαγγελματικά διεκπεραιωμένο προϊόν, το οποίο παρακολουθείται σχετικά ευχάριστα, συνοδεία βεβαίως βεβαίως και του απαραίτητου ποπ κορν. 

    Στυλιζαρισμένες και γραφικές ερμηνείες που αποδίδουν αυτό που χρειάζεται το εφηβικό κοινό του συγκεκριμένου είδους, λιγοστό -δυστυχώς- επιτυχημένο χιούμορ, εξαιρετικά τα κοστούμια της βετεράνας Colleen Atwood (Into the Woods, Chicago) και εναλλαγή δράσης με μελοδραματικό ρομάντζο. 

    Σίγουρα ένα μεγαλύτερο σε ηλικία κοινό θα βαρεθεί και δεν θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, αυτό το εφηβικό, μισοσκότεινο παραμυθάκι που θυμίζει μακρινό, φτωχό συγγενή του "Άρχοντα".

    Στους κινηματογράφους από 28 Απριλίου.

    Γιώργος Κόνιαρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα - The Huntsman: Winters War Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top