F The Night Comes for Us trailer: Το απίστευτο δίδυμο του The Raid σε νέα ταινία δράσης του Netflix! - FilmBoy The Night Comes for Us trailer: Το απίστευτο δίδυμο του The Raid σε νέα ταινία δράσης του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Night Comes for Us trailer: Το απίστευτο δίδυμο του The Raid σε νέα ταινία δράσης του Netflix!


    Για ουσιαστικά ακατανόητους λόγους, η σειρά The Raid έληξε άδοξα, όμως άφησε πίσω της αρκετά σημαντική κληρονομιά και εκτός του σκηνοθέτη Gareth Evans που πια συνεχίζει τη καριέρα του στη Μεγάλη Βρετανία και μόλις πριν λίγες ημέρες μας παρουσίασε το νέο του πόνημα, το Apostle, μας σύστησε και δυο εξαιρετικά ταλαντούχους action stars, τον Iko Uwais και τον Joe Taslim.

    Και οι δυο τους έχουν ήδη βρει το δρόμο της καριέρας τους στις ΗΠΑ, όμως δε χάνουν ευκαιρία να επιστρέψουν στη πατρίδα τους την Ινδονησία για μία παραγωγή όπως το The Night Comes for Us.

    Η ταινία του Timo Tjahjanto (Headshot) μας συστήνει τον Ito, έναν αδίστακτο πληρωμένο δολοφόνο της μαφίας, ο οποίος στη θέα ενός ανυπεράσπιστου παιδιού, το οποίο έχει εντολές να σκοτώσει, αποφασίζει να παραβεί για πρώτη φορά τις εντολές των αφεντικών του, με αποτέλεσμα να γίνει ο ίδιος στόχος με βασικό κυνηγό του, τον πρώην συνεργάτη του Arian.

    Το The Night Comes For Us προβλήθηκε στο πρόσφατο Fantastic Fest όπου πήρε πολύ καλές κριτικές που το χαρακτήριζαν ως απίστευτα βίαιο και απολαυστικό!
    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Night Comes for Us trailer: Το απίστευτο δίδυμο του The Raid σε νέα ταινία δράσης του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top