F La Casa de Papel trailer: Ποιος δεν είδε το trailer της 3ης σεζόν; - FilmBoy La Casa de Papel trailer: Ποιος δεν είδε το trailer της 3ης σεζόν; - FilmBoy
  • Latest News

    La Casa de Papel trailer: Ποιος δεν είδε το trailer της 3ης σεζόν;


    Ήταν ίσως η πιο πολυσυζητημένη σειρά της προηγούμενης χρονιάς... σε σημείο αηδίας! 
    Είναι αδιαμφισβήτητα μια καλοφτιαγμένη σειρά, αρκετά έξυπνη, όμως στη τελική, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν είναι παρά ένα μέτριο Prison Break!

    Φυσικά η προσωπική μου άποψη για το La Casa de Papel ελάχιστη σημασία έχει μιας και οι χιλιάδες φανς από όλο το κόσμο περιμένουν τη συνέχεια με μεγάλη ανυπομονησία, και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer των νέων επεισοδίων.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, αφού απομακρύνθηκε με το ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο, ο Καθηγητής λαμβάνει μια κλήση: ένα από τα μέλη της συμμορίας έχει συλληφθεί. 

    Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

    Το La Casa de Papel Part 3 θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 19 Ιουλίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: La Casa de Papel trailer: Ποιος δεν είδε το trailer της 3ης σεζόν; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top