F Superman & Lois trailer: Το σούπερ ζευγάρι αποκτά τη δική του σειρά στο Arrowverse του CW - FilmBoy Superman & Lois trailer: Το σούπερ ζευγάρι αποκτά τη δική του σειρά στο Arrowverse του CW - FilmBoy
  • Latest News

    Superman & Lois trailer: Το σούπερ ζευγάρι αποκτά τη δική του σειρά στο Arrowverse του CW


    Όταν το 2017 ο Tyler Hoechlin έκανε τη πρώτη του guest εμφάνιση στο Supergirl στο ρόλο του Kal-El, ήταν θέμα χρόνου ο Superman να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως κι έγινε.

    Το Superman & Lois πήρε το πράσινο φως τον Οκτώβριο του '19 και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα, η 7η σειρά του Arrowverse είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα, που αλλού, στο The CW.

    Δημιουργός είναι φυσικά ο Greg Berlanti μαζί με τον Todd Helbing του The Flash με τους Elizabeth Tulloch (Grimm), Jordan Elsass (Little Fires Everywhere), Alexander Garfin, Dylan Walsh (Unforgettable), Emmanuelle Chriqui (The Passage), Erik Valdez (Graceland), Inde Navarette (13 Reasons Why) και Wolé Parks (Yellowstone) να συμπρωταγωνιστούν.

    Το Superman & Lois θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Superman & Lois trailer: Το σούπερ ζευγάρι αποκτά τη δική του σειρά στο Arrowverse του CW Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top