F Άντε πάλι απ' την αρχή ...Robert Rodriguez και Skydance ετοιμάζουν το reboot των Spy Kids! - FilmBoy Άντε πάλι απ' την αρχή ...Robert Rodriguez και Skydance ετοιμάζουν το reboot των Spy Kids! - FilmBoy
  • Latest News

    Άντε πάλι απ' την αρχή ...Robert Rodriguez και Skydance ετοιμάζουν το reboot των Spy Kids!


    Ναι, η σειρά Spy Kids σίγουρα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στις καλύτερες δουλειές του Robert Rodriguez αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, οι συγκεκριμένες ταινίες έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο target group το οποίο φρόντισε, ακόμα και τα κάκιστα δύο τελευταία φιλμ, να καταγραφούν ως εμπορικές επιτυχίες.

    Μια δεκαετία αργότερα, και μετά την επιτυχία του We Can Be Heroes, οι μίνι-κατάσκοποι φαίνεται πως θα ξαναβγούν από το συρτάρι, με την Skydance να εξασφαλίζει τα δικαιώματα αλλά και τη συνεργασία του Rodriguez βάζοντας μπρος το reboot!

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει επικεντρώνοντας σε μια πολυπολιτισμική οικογένεια και τις... κατασκοπικές της δραστηριότητες, με τον Robert Rodriguez να επιστρέφει τόσο στο σενάριο όσο και στη σκηνοθεσία.

    Φυσικά δεν πρόκειται να εκπλαγούμε αν η νέα ταινία καταλήξει απευθείας στο Netflix ή σε κάποια άλλη streaming πλατφόρμα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άντε πάλι απ' την αρχή ...Robert Rodriguez και Skydance ετοιμάζουν το reboot των Spy Kids! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top