F The Passage trailer: Ίσως η πιο αναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν! - FilmBoy The Passage trailer: Ίσως η πιο αναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    The Passage trailer: Ίσως η πιο αναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν!


    Έκανε ντεμπούτο στην best-seller λίστα των New York Times στο #3 και παρέμεινε σε αυτή για 8 συνολικά εβδομάδες. 
    Χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βιβλία του 2010, ενώ ο συγγραφέας Justin Cronin συγκρίθηκε με τους μεγάλους Michael Crichton και Stephen King
    Η Fox αγόρασε τα δικαιώματά του τρία ολόκληρα χρόνια πριν κυκλοφορήσει, με τον John Logan (Alien: Covenant) να αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο και τον Ridley Scott να βρίσκεται στη παραγωγή.

    Και ύστερα ήρθε η tv… 
    Πριν μερικά χρόνια, η Scott Free αποφάσισε ότι η ιστορία του The Passage θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα σε μια τηλεοπτική σειρά, παρά σε μια κινηματογραφική τριλογία, με την Liz Heldens (Deception, Mercy) να αναλαμβάνει τα ηνία της, και αισίως να βρισκόμαστε στις αρχές της σεζόν 2018-2019 αναμένοντας τη πρεμιέρα του.

    Όσο για τη πλοκή του, αυτή μας μεταφέρει στο εγγύς μέλλον, σε ένα μυστικό υπόγειο κυβερνητικό εργαστήριο, όπου επιστήμονες πειραματίζονται με έναν επικίνδυνο ιό, με σκοπό την εξάλειψη κάθε ασθένειας, φέροντας ταυτόχρονα όμως το κίνδυνο του πλήρη αφανισμού της ανθρωπότητας! 
    Τα πρώτα πειράματα σε θανατοποινίτες δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, μετατρέποντάς τους σε αιμοδιψή τέρατα, με τους επιστήμονες να θεωρούν ότι ιδανικά πειραματόζωα είναι τα παιδιά.

    Έτσι, δίνουν εντολή στον πράκτορά τους, Brad Wolgast να τους φέρουν ένα συγκεκριμένο κορίτσι, τη μικρή Amy Belafonte. 
    Παρότι μέχρι τότε πιστός στο καθήκον, ο Brad δε μπορεί να δεχτεί να παραδώσει τη μικρή ως πειραματόζωο, και αναλαμβάνει τη κηδεμονία της, προσπαθώντας να τη σώσει από τα χέρια των πρώην αφεντικών του.

    Το πιλότο σκηνοθέτησε ο Jason Ensler (The Exorcist) με τους Ridley Scott και Matt Reeves να βρίσκονται στη παραγωγή. 
    Στο The Passage πρωταγωνιστούν οι Saniyya Sidney (Hidden Figures), Mark-Paul Gosselaar (Franklin & Bash), Caroline Chikezie (The Shannara Chronicles), Vincent Piazza (Boardwalk Empire), Jamie McShane (Bloodline), Brianne Howey (The Exorcist) και Emmanuelle Chriqui (Shut Eye).

    Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της νέας σεζόν, το The Passage δυστυχώς δεν θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο αλλά τη μεσο-σεζόν, δηλαδή εκεί γύρω στο Δεκέμβριο με Φεβρουάριο.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Passage trailer: Ίσως η πιο αναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top