F Η Samara Weaving θα υποδυθεί την πρώτη Αμερικανίδα celebrity! - FilmBoy Η Samara Weaving θα υποδυθεί την πρώτη Αμερικανίδα celebrity! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Samara Weaving θα υποδυθεί την πρώτη Αμερικανίδα celebrity!


    Παρότι δεν την έχουμε δει δει σε κάποια πραγματικά καλή ταινία, η Samara Weaving έχει καταφέρει να κάνει αισθητή τη παρουσία της τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές κυρίως σε κωμωδίες τρόμου όπως τα Mayhem, The Babysitter και Ready or Not, ενώ πρόσφατα την είδαμε και στο Bill & Ted Face the Music.

    Σύντομα, τη νεαρή Αυστραλή θα δούμε στο πρώτο της blockbuster, στο G.I. Joe-ικό Snake Eyes δίπλα στον Henry Golding καθώς και στη πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά Nine Perfect Strangers, και φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί.

    Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Variety, η Weaving συμφώνησε να υποδυθεί την Elizabeth Patterson Bonaparte στο βιογραφικό φιλμ με τίτλο Liz
    Αν το όνομα δεν σας λέει τίποτα, δεν είστε οι μόνοι μιας και έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας από τη τελευταία φορά που το σινεμά καταπιάστηκε με τη ζωή της. 
    Ποια είναι όμως;

    Η Elizabeth Patterson γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1785 στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ και ήταν κόρη ενός πλούσιου εμπόρου. 
    Η "Betsy" το 1803 παντρεύτηκε τον Jérôme Bonaparte, μικρό αδερφό του Ναπολέοντα με την ταραχώδη έκτοτε ζωή να την ανακηρύσσει στην πρώτη Αμερικανίδα celebrity χάρη στην ομορφιά της, την αίσθηση που είχε γύρω από τη μόδα αλλά και την εξυπνάδα της.

    Η ζωή της έγινε δύο φορές ταινία, το 1928 και το 1936 και έκτοτε το όνομά της ξεχάστηκε, μέχρι που μέσα στη δεκαετία που μόλις ολοκληρώθηκε εκδόθηκαν δύο βιβλία για τη ζωή της, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον.

    Τη παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η 3311 Productions (The Assistant, Brigsby Bear) με τον πρωτοεμφανιζόμενο Gabriel Neustadt να γράφει το σενάριο και τον Adam Leon (Tramps) να σκηνοθετεί.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Samara Weaving θα υποδυθεί την πρώτη Αμερικανίδα celebrity! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top