F Yellowstone trailer: Ο Kevin Costner στη πρώτη τηλεοπτική σειρά του δημιουργού του Sicario - FilmBoy Yellowstone trailer: Ο Kevin Costner στη πρώτη τηλεοπτική σειρά του δημιουργού του Sicario - FilmBoy
  • Latest News

    Yellowstone trailer: Ο Kevin Costner στη πρώτη τηλεοπτική σειρά του δημιουργού του Sicario


    Από ένα άσημος ηθοποιός, μέσα σε λίγα χρόνια ο Taylor Sheridan έχει ανακηρυχτεί -δικαίως- σε ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργικά ταλέντα που έχουν ξεπεταχτεί τα τελευταία χρόνια, με τα Sicario, Hell or High Water και Wind River να μας κάνουν να πιστεύουμε και να ελπίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

    Το σενάριο του Yellowstone ήταν από τα πρώτα που έγραψε όταν αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική, με το Paramount Network να αγοράζει τα δικαιώματά του και να του δίνει το πράσινο φως για γύρισμα 10 επεισοδίων μόλις πριν ένα χρόνο.

    Το στόρι μας παρουσιάζει τη ζωή του John Dutton, του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα των ΗΠΑ, και τα προβλήματα που έχει αυτός και η οικογένειά του να αντιμετωπίσει.

    Πρωταγωνιστούν οι Kevin Costner, Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Chow, Dave Annable, Gil Birmingham και Jefferson White.
    Το Yellowstone θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount Network στις 20 Ιουνίου. Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yellowstone trailer: Ο Kevin Costner στη πρώτη τηλεοπτική σειρά του δημιουργού του Sicario Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top