F Eva Green & Vincent Cassell μεταξύ του εντυπωσιακού cast της νέας διλογίας "Οι Τρεις Σωματοφύλακες"! - FilmBoy Eva Green & Vincent Cassell μεταξύ του εντυπωσιακού cast της νέας διλογίας "Οι Τρεις Σωματοφύλακες"! - FilmBoy
  • Latest News

    Eva Green & Vincent Cassell μεταξύ του εντυπωσιακού cast της νέας διλογίας "Οι Τρεις Σωματοφύλακες"!


    Μπορεί να είναι ένα γαλλικό μυθιστόρημα ενός γάλλου συγγραφέα με τη πλοκή του να λαμβάνει χώρα στο Παρίσι, όμως κινηματογραφικά οι Τρεις Σωματοφύλακες του Αλέξανδρου Δουμά έγιναν γνωστοί σχεδόν αποκλειστικά μέσα από αμερικάνικες παραγωγές.

    Αυτό σύντομα πρόκειται να αλλάξει με την Pathe να έχει βάλει στα σκαριά όχι μία αλλά δύο ταινίες που θα αναβιώσουν τις περιπέτειες του Ντ' Αρτανιάν με τίτλο Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan και Les Trois Mousquetaires: Milady.

    Το project βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προπαραγωγής με τα γυρίσματα να ξεκινούν το καλοκαίρι και να διαρκούν συνολικά 7 μήνες και για τις δύο ταινίες.
    Τη παραγωγή έχει αναλάβει ο Dimitri Rassam (Le Brio, La Petit Prince), το σενάριο γράφουν οι Alexandre de La Patellière & Matthieu Delaporte (Un Illustre Inconnu), ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Martin Bourboulon (Papa ou Maman).

    Με τα ονόματα μέχρι στιγμής, είναι η αλήθεια, να μην προκαλούν ενθουσιασμό, το βάρος πέφτει στο cast, το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά εντυπωσιακό. 
    Έχουμε και λέμε, ο François Civil (Deux Moi) θα έχει τον ρόλο του D’Artagnan, η Eva Green (Proxima) θα είναι η διαβολική Milady de Winter, ο Vincent Cassel (Hors Normes) θα είναι ο Athos, ο Romain Duris (Nos Batailles) ο Aramis, ο Pio Marmaï (En Liberté) ο Porthos, η Lyna Khoudri (Papicha) θα υποδυθεί την υπηρέτρια Constance Bonacieux, ο Louis Garrel (J' Accuse) τον βασιλιάς Louis XIII, η Vicky Krieps (The Girl in the Spider's Web) τη βασίλισσα Anne d’Autriche και τέλος ο Oliver Jackson-Cohen (The Invisible Man) θα έχει το ρόλο του Δούκα του Μπάκινχαμ.


    Προφανώς λείπουν ακόμα κάποια βασικά κομμάτια της διανομής, όπως εκείνο του Καρδινάλιου Richelieu και του Rochefort αλλά τα ονόματα που έγιναν γνωστά είναι αρκετά για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον.

    Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το πότε θα δούμε τις ταινίες αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να τις περιμένουμε πριν το τέλος του '22.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eva Green & Vincent Cassell μεταξύ του εντυπωσιακού cast της νέας διλογίας "Οι Τρεις Σωματοφύλακες"! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top