F Proxima trailer: Η Eva Green αφήνει πίσω τη κόρη της για να πάει στο διάστημα! - FilmBoy Proxima trailer: Η Eva Green αφήνει πίσω τη κόρη της για να πάει στο διάστημα! - FilmBoy
  • Latest News

    Proxima trailer: Η Eva Green αφήνει πίσω τη κόρη της για να πάει στο διάστημα!


    Αφότου έκλεψε τη παράσταση με τη μικρή της δυστυχώς παρουσία στο μέτριο Dumbo, η Eva Green είναι έτοιμη να ξαναβγεί στις αίθουσες, αυτή τη φορά με κάτι τελείως διαφορετικό, το γαλλικό δράμα Proxima.

    Εδώ υποδύεται την Sarah, μια Γαλλίδα αστροναύτη που εκπαιδεύεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. 

    Είναι η μόνη γυναίκα στο δύσκολο αυτό πρόγραμμα και οι συνάδελφοί του δεν της κάνουν τη ζωή ευκολότερη με τον σεξιστή Mike να προσπαθεί να τη πείσει πως δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα. 
    Η Sarah είναι χωρισμένη και ζει με την 8χρονη κόρη της Stella, έτσι όταν επιλέγεται για να συμμετέχει στην αποστολή Proxima η οποία θα περάσει έναν ολόκληρο χρόνο στον ευρωπαϊκό διαστημικό σταθμό, οι σχέσεις μάνας και κόρης φτάνουν στα άκρα.

    Το Proxima είναι μια ταινία της Alice Winocour (Maryland) και συμπρωταγωνιστούν οι Matt Dillon (The House That Jack Built), Lars Eidinger (High Life), Sandra Hüller (Toni Erdmann), Jan Oliver Schroeder (Anna), Nancy Tate (Καζανόβα Τελευταία Αγάπη) και η μικρή Zélie Boulant.

    Μετά την επιτυχημένη φεστιβαλική της πορεία που της χάρισε μεγάλα βραβεία στα φεστιβάλ του San Sebastián και του Toronto, το Proxima βγαίνει άμεσα στις αίθουσες της Γαλλίας και μέσα στο επόμενο διάστημα θα τη δούμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Proxima trailer: Η Eva Green αφήνει πίσω τη κόρη της για να πάει στο διάστημα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top