F Summertime trailer: Δυο ντουζίνες νεαροί μιλούν για το δικό τους L.A. στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Blindspotting - FilmBoy Summertime trailer: Δυο ντουζίνες νεαροί μιλούν για το δικό τους L.A. στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Blindspotting - FilmBoy
  • Latest News

    Summertime trailer: Δυο ντουζίνες νεαροί μιλούν για το δικό τους L.A. στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Blindspotting


    Μπορεί ο τίτλος να μου προκαλεί απέχθεια, σχεδόν τρόμο, όμως όταν έχουμε να κάνουμε με τη νέα ταινία του Carlos López Estrada, σκηνοθέτη του εγκληματικά υποτιμημένου Blindspotting, θα ήταν κακούργημα να την αγνοήσω. 
    Πάμε να δούμε τι είναι το Summertime (εκτός από τη χειρότερη εποχή του χρόνου!)…

    Η έμπνευση για τη ταινία ήρθε από μια spoken word παράσταση (κάτι μεταξύ rap και ποίησης) στην οποία συμμετείχαν 25 μαθητές από λύκεια του Los Angeles και μιλούσαν για τη ζωή τους στη πόλη. 
    Ο σεναριογράφος Dave Harris πήρε αυτά τα ποιήματα και γύρω τους έστησε μια ταινία με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και τις μικρές τους ιστορίες κατά τη διάρκεια μιας καυτής ημέρας στο L.A.

    Το Summertime έκανε παγκόσμια πρεμιέρα μόλις πριν λίγα 24ωρα στο φεστιβάλ του Sundance όπου πήρε αρκετά καλές κριτικές και ελπίζει να βγει στις αίθουσες, πότε άλλοτε από τη καρδιά του καλοκαιριού.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Summertime trailer: Δυο ντουζίνες νεαροί μιλούν για το δικό τους L.A. στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Blindspotting Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top