F Safer at Home trailer: Έκσταση και καραντίνα είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός, στο νέο computer screen θρίλερ - FilmBoy Safer at Home trailer: Έκσταση και καραντίνα είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός, στο νέο computer screen θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Safer at Home trailer: Έκσταση και καραντίνα είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός, στο νέο computer screen θρίλερ


    Είναι γνωστό πως κάθε κρίση προσφέρει και ευκαιρίες με τη ταμπέλα "γυρισμένη κατά τη διάρκεια της καραντίνας" να είναι αρκετά πιασάρικη κάνοντας αρκετούς δημιουργούς να στήσουν μικρές ή μεγαλύτερες ταινίες που την εκμεταλλεύονται. 
    Μία απ' αυτές είναι και το Safer at Home.

    Σύμφωνα με το σενάριο, η πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και μια παρέα νεαρών που αναγκάζεται να ακυρώσει το ταξίδι στο Las Vegas, αποφασίζει να στήσει ένα διαδικτυακό πάρτι με παιχνίδια, αλκοόλ και ναρκωτικά. 
    Μετά την κατανάλωση έκσταση όμως, ο έλεγχος αρχίζει να χάνεται με τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού να μοιάζουν πιο επικίνδυνοι και από χάος που επικρατεί έξω.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Will Wernick (Escape Room) και πρωταγωνιστούν οι Jocelyn Hudon (The Strain), Emma Lahana (Cloak & Dagger), Alisa Allapach (Kingdom), Adwin Brown (You), Dan J. Johnson (Underemployed) και Brandon Morales.

    Το Safer at Home θα γίνει διαθέσιμο σε vod στις 26 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Safer at Home trailer: Έκσταση και καραντίνα είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός, στο νέο computer screen θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top