F Papicha trailer: Η μόδα νικάει το μίσος στη βραβευμένη γαλλο-αλγερινή ταινία - FilmBoy Papicha trailer: Η μόδα νικάει το μίσος στη βραβευμένη γαλλο-αλγερινή ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Papicha trailer: Η μόδα νικάει το μίσος στη βραβευμένη γαλλο-αλγερινή ταινία



    Δέκα ολόκληρα χρόνια διήρκεσε ο ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος της Αλγερίας μεταξύ της κυβέρνησης και των ισλαμιστικών οργανώσεων που προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο της χώρας. 
    Το 1997 η χώρα έζησε μία από τις χειρότερες περιόδους της με σφαγές αμάχων ένθεν κακείθεν και τον ακραίο ισλαμισμό να προκαλεί τρόμο.



    Εκείνη τη περίοδο, σύμφωνα με τη παρθενική ταινία μυθοπλασίας της Mounia Meddour, έζησε και η Papicha, μια νεαρή κοπέλα που διασκεδάζει, χορεύει σε ντίσκο, ερωτεύεται και ονειρεύεται μια καριέρα στο χώρο της μόδας. 
    Παρότι οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί της κόβουν τα φτερά, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να μη το βάλει κάτω, και να διοργανώσει το πρώτο της ντεφιλέ!

    Με επίσημη συμμετοχή στο πρόγραμμα Un Certain Regard των Καννών και με ένα βραβείο César στις αποσκευές του, το Papicha θα βγει στις streaming πλατφόρμες στις 7 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Papicha trailer: Η μόδα νικάει το μίσος στη βραβευμένη γαλλο-αλγερινή ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top