F The Little Prince trailer: Ο Μικρός Πρίγκιπας μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού - FilmBoy The Little Prince trailer: Ο Μικρός Πρίγκιπας μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού - FilmBoy
  • Latest News

    The Little Prince trailer: Ο Μικρός Πρίγκιπας μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού


    Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο αγαπημένο παιδικό βιβλίο του Antoine de Saint-Exupéry, έχει ήδη ανοίξει σε κινηματογράφους στην Ευρώπη, αλλά  εμείς θα το δούμε την Πρωτοχρονιά και οι Αμερικανοί τον Μάρτιο του 2016.

    Λογικό, αφού ο Μικρός Πρίγκιπας δεν έχει θαυμαστές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κι εμείς …δεν είχαμε χώρο νωρίτερα.

    Ο μπαμπάς λέει ότι το βιβλίο έχει πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο (κάπου θα το διάβασε), και του απάντησα ‘εμένα γιατί δεν μου το έχεις διαβάσει ακόμα;’.

    Μου υποσχέθηκε πως θα μου πει την ιστορία πριν βγει η ταινία, και ο μπαμπάς κρατάει τις υποσχέσεις του. 
    …Τουλάχιστον τις έχει κρατήσει αυτά τα 3 χρόνια που υπάρχουμε εγώ κι ο αδερφός μου.

    Λοιπόν, το The Little Prince σκηνοθέτησε ο Mark Osborne του Kung Fu Panda (ωχ!), αλλά από το trailer φαίνεται ένα πανέμορφο animation, συγκινητικό, τρυφερό και με καρδιά (άρα αποκλείεται να ενδιαφέρει τον FilmBoy Jr., έχει κολλήσει τελευταία με κάτι τύπους που πετάνε, έχουν κάπα, μαύρα οχήματα και ασπίδες).

    Εγώ νομίζω πως είναι μια ακριβής απεικόνιση του τι αισθανόμαστε εμείς τα παιδιά.
    Δείχνει τους φόβους και τις χαρές της παιδικής ηλικίας μέσα από τα μάτια …της πρωταγωνίστριας, ενός μικρού κοριτσιού που γνωρίζει έναν ηλικιωμένο γείτονα και μαθαίνει πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μετράνε περισσότερο.

    Ωραίο είναι, δείτε το κι εσείς.
    Ίσως κάτι να μάθετε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Little Prince trailer: Ο Μικρός Πρίγκιπας μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top