F Breaking News in Yuba County trailer: Ο σύζυγος της Allison Janney εξαφανίστηκε κι αυτή είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη! - FilmBoy Breaking News in Yuba County trailer: Ο σύζυγος της Allison Janney εξαφανίστηκε κι αυτή είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη! - FilmBoy
  • Latest News

    Breaking News in Yuba County trailer: Ο σύζυγος της Allison Janney εξαφανίστηκε κι αυτή είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη!


    Μετά την εξαφάνιση του συζύγου της, η Sue Buttons, μία υποτιμημένη σύζυγος των προαστίων της California, παίρνει μια γεύση δημοσιότητας ως τοπική celebrity ενώ όλη η περιοχή τον αναζητά. 
    Στη προσπάθειά της να επιμηκύνει αυτή τη κατάσταση, μπλέκει με μία wannabe μαφιόζα, μια μπατσίνα, μια απελπισμένη δημοσιογράφο και το ρεμάλι κουνιάδο της, μέχρι που η αλήθεια βγαίνει στη φόρα...

    Μετά το τραγικό σερί με τα The Girl on the Train, Ma και Ava, ο σκηνοθέτης του The Help, Tate Taylor θα πρέπει να νοιώθει και τυχερός που συνεχίζει να παίρνει ευκαιρίες με τη νέα του ταινία Breaking News in Yuba County σε σενάριο της πρωτοεμφανιζόμενης Amanda Idoko να μη μοιάζει ικανή να μπορεί να τον "αναστήσει" αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον να μη φάμε ακόμα ένα φιάσκο.

    Αυτό που ξεχωρίζει σίγουρα είναι το cast με τους Allison Janney (Bad Education), Mila Kunis (The Spy Who Dumped Me), Awkwafina (Jumanji: The Next Level), Regina Hall (Little), Wanda Sykes (A Bad Moms Christmas), Juliette Lewis (Ma), Samira Wiley (Vault), Jimmi Simpson (Unhinged), Clifton Collins Jr (Waves), Matthew Modine (Backtrace) και Ellen Barkin (Hands of Stone) που το απαρτίζουν να φτιάχνουν ένα εντυπωσιακό ensemble.

    To Breaking News in Yuba County θα βγει σε περιορισμένη διανομή στις αμερικάνικες αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου υπό την αναγεννημένη American International Pictures, που πρόσφατα αναστήθηκε από την MGM.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Breaking News in Yuba County trailer: Ο σύζυγος της Allison Janney εξαφανίστηκε κι αυτή είναι η ευκαιρία της να γίνει διάσημη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top