F I Care a Lot trailer: Η Rosamund Pike "γδέρνει" ηλικιωμένους, όμως τώρα έμπλεξε με την Dianne Wiest! - FilmBoy I Care a Lot trailer: Η Rosamund Pike "γδέρνει" ηλικιωμένους, όμως τώρα έμπλεξε με την Dianne Wiest! - FilmBoy
  • Latest News

    I Care a Lot trailer: Η Rosamund Pike "γδέρνει" ηλικιωμένους, όμως τώρα έμπλεξε με την Dianne Wiest!


    Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το trailer της νέας ταινίας του J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed), που μετά την ατυχή παρένθεση του The 5th Wave, επιστρέφει στα γνωστά του λημέρια της μαύρης κωμωδίας με το I Care a Lot.

    Η Marla Grayson είναι μια διεφθαρμένη δικαστική συμπαραστάτρια που ιδιοποιείται τις οικονομίες των ηλικιωμένων υπό την προστασία της, αφού πρώτα τους πετάξει σε έναν οίκο ευγηρίας! 
    Όμως βρίσκει τον δάσκαλό της όταν προσπαθεί να εξαπατήσει την Jennifer Peterson, μια γυναίκα που τελικά δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται!

    Πρωταγωνιστούν οι Rosamund Pike (Radioactive), Dianne Wiest (The Mule), Peter Dinklage (I Think We're Alone Now), Chris Messina (The Secrets We Keep), Macon Blair (The Hunt), Eiza González (Bloodshot), Isiah Whitlock Jr (Da 5 Bloods) και Alicia Witt (88 Minutes).

    Το I Care a Lot έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ του Toronto όπου πήρε καλές κριτικές, με τα δικαιώματα διανομής να μοιράζονται μεταξύ Amazon Prime, STX και Netflix, με την αγορά της Ελλάδας να καταλήγει στην τελευταία, στην οποία και θα ανέβει στις 19 Φεβρουαρίου.
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Care a Lot trailer: Η Rosamund Pike "γδέρνει" ηλικιωμένους, όμως τώρα έμπλεξε με την Dianne Wiest! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top