F Unhinged trailer: Ο Russell Crowe με σπασμένα νεύρα και φρένα, μας υποδέχεται στην επιστροφή στις κιν/κες αίθουσες! - FilmBoy Unhinged trailer: Ο Russell Crowe με σπασμένα νεύρα και φρένα, μας υποδέχεται στην επιστροφή στις κιν/κες αίθουσες! - FilmBoy
  • Latest News

    Unhinged trailer: Ο Russell Crowe με σπασμένα νεύρα και φρένα, μας υποδέχεται στην επιστροφή στις κιν/κες αίθουσες!



    Μετά από περίπου δύο μήνες που βλέπαμε trailers ταινιών που -αναγκαστικά ή όχι, θα έβγαιναν απευθείας σε home video, έφτασε η ώρα της κινηματογραφικής επανεκκίνησης και το μέχρι σήμερα άγνωστο Unhinged από τη νέα Solstice Studios είναι η ταινία που σπάει το ρόδι.



    Το σενάριο του Carl Ellsworth (Red Eye) μας βάζει στη μέση ενός πολύβουου αυτοκινητόδρομου, την ώρα που όλοι βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους. 
    Η Rachel, μια νεαρή μητέρα με τον έφηβο γιο της προσπαθεί και αυτή να φτάσει στο προορισμό της, όμως ο μπροστινός της για κάποιο λόγο δεν λέει να ξεκινήσει όταν ανάβει το πράσινο. 
    Πατάει μανιασμένα τη κόρνα, τον προσπερνάει και λίγο παρακάτω της ζητάει το λόγο. 
    Εκείνη συνεχίζει την αγενή συμπεριφορά, όμως δεν γνωρίζει ότι ο άγνωστος ζει μια πραγματικά άσχημη μέρα, τη χειρότερη μέρα της ζωής του, και ένας φυσιολογικός άνθρωπος δε χρειάζεται πολύ για να σπάσει και να μεταμορφωθεί σε ένα οργισμένη δύναμη που απειλεί τη ζωή της.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο Derrick Borte (American Dreamer) και πρωταγωνιστούν οι Russell Crowe (Boy Erased), Caren Pistorius (Mortal Engines), Gabriel Bateman (Child's Play) και Jimmi Simpson (Abraham Lincoln: Vampire Hunter).

    Παρότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Αμερική είναι ακόμα αρκετά κακή, η Solstice υποστηρίζει πως σε συνεννόηση με την ομοσπονδία των αιθουσαρχών, κατέληξαν πως μέχρι τον Ιούλιο τα πράγματα θα έχουν ομαλοποιηθεί και ρίσκαρε να ανακοινώσει πως το Unhinged θα είναι η πρώτη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα μόλις ξανανοίξουν οι αίθουσες της Αμερικής, τη 1η Ιουλίου, ενώ στα μέρη μας θα τη δούμε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unhinged trailer: Ο Russell Crowe με σπασμένα νεύρα και φρένα, μας υποδέχεται στην επιστροφή στις κιν/κες αίθουσες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top