F The Spy Who Dumped Me trailer: Άλλη μία female κωμωδία... - FilmBoy The Spy Who Dumped Me trailer: Άλλη μία female κωμωδία... - FilmBoy
  • Latest News

    The Spy Who Dumped Me trailer: Άλλη μία female κωμωδία...


    Οι φεμινιστικές φωνές που τα τελευταία χρόνια μοιάζουν να αυξάνονται στο Hollywood, έχουν εμμέσως δώσει ζωή σε ένα είδος που ουσιαστικά δεν είχαμε ξαναδεί, τις ενήλικες female κωμωδίες/κωμικές περιπέτειες. 
    Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι πάντα τα επιθυμητά, βλέπε το τρισάθλιο περσινό Rough Night, όμως η τωρινή γενιά έχει τόσο ταλέντο που δε μας πειράζει καθόλου, κάθε άλλο, που συνεχίζουν να προσπαθούν…

    Το The Spy Who Dumped Me είναι μια πρωτότυπη ταινία της Susanna Fogel (Chasing Life) με κεντρικούς χαρακτήρες την Audrey και τη Morgan, δυο κολλητές φίλες που χωρίς να το θέλουν βρίσκονται μπλεγμένες σε μια διεθνή συνωμοσία, όταν μια από αυτές ανακαλύπτει ότι ο άνδρας που μόλις την παράτησε, είναι στην πραγματικότητα ένας κατάσκοπος!

    Πρωταγωνιστούν οι Mila Kunis (Bad Moms), Kate McKinnon (Ghostbusters) Justin Theroux (The Girl on the Train) και Gillian Anderson (Viceroy's House).
    Το The Spy Who Dumped Me θα δούμε στις 23 Αυγούστου
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Spy Who Dumped Me trailer: Άλλη μία female κωμωδία... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top