F A Bad Moms Christmas trailer: Οι άτακτες μαμάδες (ξανα)επαναστατούν και βάζουν φωτιά στα Χριστούγεννα - FilmBoy A Bad Moms Christmas trailer: Οι άτακτες μαμάδες (ξανα)επαναστατούν και βάζουν φωτιά στα Χριστούγεννα - FilmBoy
  • Latest News

    A Bad Moms Christmas trailer: Οι άτακτες μαμάδες (ξανα)επαναστατούν και βάζουν φωτιά στα Χριστούγεννα


    Και μόνο το γεγονός ότι μια ταινία όπως το Bad Moms αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία παρότι το μόνο θετικό μπορούσες να της αναγνωρίσεις ήταν ότι …βλέπεται, καταδεικνύει τη τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αμερικάνικη κωμωδία εδώ και πολλά πολλά χρόνια. 
    Εν πάση περιπτώσει, $$$=sequel και το A Bad Moms Christmas έρχεται.

    Στο ίδιο μοτίβο με τη πρώτη ταινία, οι τρεις μαμάδες Amy, Kiki και Carla είναι και πάλι πελαγωμένες με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, αυξάνοντας δραματικά τις υποχρεώσεις τους ως εργαζόμενες μητέρες και νοικοκυρές. 

    Με τις δικές τους μαμάδες να κάνουν την εμφάνισή τους για να τους δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή, οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν για μία ακόμη φορά να επαναστατήσουν και να ζήσουν τα Χριστούγεννα τους όπως εκείνες θέλουν.

    Δημιουργοί της ταινίας είναι και πάλι το δίδυμο Jon Lucas & Scott Moore με τις Mila Kunis, Kristen Bell και Kathryn Hahn να επιστρέφουν, φέρνοντας μαζί και τις Susan Sarandon, Cheryl Hines και Christine Baranski.

    Το A Bad Moms Christmas θα μας έρθει στις 16 Νοεμβρίου. 
    Δείτε τα …πιπεράτα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Bad Moms Christmas trailer: Οι άτακτες μαμάδες (ξανα)επαναστατούν και βάζουν φωτιά στα Χριστούγεννα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top