F Little trailer: Η Regina Hall αλλάζει τους κανόνες του παλιού Big και παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία - FilmBoy Little trailer: Η Regina Hall αλλάζει τους κανόνες του παλιού Big και παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία - FilmBoy
  • Latest News

    Little trailer: Η Regina Hall αλλάζει τους κανόνες του παλιού Big και παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία


    Είτε αυτά γίνονται επίσημα ως remakes είτε ανεπίσημα όπως εδώ, τα εξόφθαλμα δάνεια ιδεών από παλιότερες ταινίες υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όμως δυστυχώς σπάνια έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    Η περίπτωση του Little, που προφανώς έχει ξεπατικώσει το Big της προσφάτως και πρόωρα χαμένης Penny Marshall, εκ πρώτης όψης δεν έμοιαζε να μπορεί να σπάσει τη γκίνια και να μας παρουσιάσει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. 

    Έλα όμως που το trailer είναι πραγματικά καλό!

    Κεντρική ηρωίδα στη ταινία της Tina Gordon είναι η Jordan, μια εργασιομανής στρίγγλα που, μια μέρα ξυπνάει και είναι ο μικρός εαυτός της! 

    Με μοναδική σύμμαχο την καπάτσα βοηθό της, θα προσπαθήσει να βρει τη συνέβη ενώ ταυτόχρονα πρέπει να επιστρέψει στο σχολείο!

    Δε θυμάμαι τη τελευταία φορά που είδα ένα trailer κωμωδίας και με έκανε πραγματικά να γελάσω, και ελπίζω το Little να ανταποκριθεί των προσδοκιών, και να μην καταλήξουμε να λέμε πως το trailer ήταν καλύτερο της ίδιας της ταινίας.

    Πρωταγωνιστούν οι Regina Hall (Death at a Funeral), Issa Rae (Insecure) και η μικρή Marsai Martin (Black-ish) που μοιάζει να κλέβει τη παράσταση.

    Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες τον Απρίλιο και ελπίζουμε για το καλύτερο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Little trailer: Η Regina Hall αλλάζει τους κανόνες του παλιού Big και παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική κωμωδία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top