F Skylin3s trailer: Ω ναι! Εκείνο το αχαρακτήριστο sci-fi με τους εξωγήινους και τα μπλε lens flares απέκτησε και τρίτο μέρος! - FilmBoy Skylin3s trailer: Ω ναι! Εκείνο το αχαρακτήριστο sci-fi με τους εξωγήινους και τα μπλε lens flares απέκτησε και τρίτο μέρος! - FilmBoy
  • Latest News

    Skylin3s trailer: Ω ναι! Εκείνο το αχαρακτήριστο sci-fi με τους εξωγήινους και τα μπλε lens flares απέκτησε και τρίτο μέρος!


    Έχουν περάσει 10 χρόνια από τη πρεμιέρα του πρώτου Skyline, εκείνης της sci-fi περιπέτειας των πολλά υποσχόμενων τότε, εξαφανισμένων πια αδερφών Strause που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Universal παίρνοντας μια ευρεία παγκόσμια διανομή, όμως όταν άρχισαν να έρχονται οι κριτικές, αποδείχτηκε πως τα εντυπωσιακά εφέ από μόνα τους δεν κάνουν και μια καλή ταινία.

    Με τα κέρδη, ο παραγωγός Liam O'Donnel θεώρησε πως ήταν καλή ιδέα να βάλει μπρος το sequel και παρά την αλλαγή σκηνοθέτη, το Beyond Skyline ήταν εξίσου κακό. Αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη τριλογία, το Skylin3s έκανε πριν λίγες εβδομάδες πρεμιέρα στο FrightFest του Λονδίνου και περιέργως τα πήγε αρκετά καλύτερα. Τι λέτε να του ρίξουμε μια ματιά...

    Η ιστορία συνεχίζεται με τον ιό να έχει μετατρέψει τη Γη σε πλανήτη που οι εισβολείς μπορούν να κατοικήσουν, με την Rose Corley και μια επίλεκτη ομάδα να πηγαίνουν τη μάχη στον κόσμο των εξωγήινων με την ελπίδα να σώσουν ότι απέμεινε από την ανθρωπότητα.

    Ο Liam O'Donnell επιστρέφει στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, με το cast να είναι για ακόμη μία φορά σε μεγάλο βαθμό ολοκαίνουριο, με την Lindsey Morgan να είναι ουσιαστικά η μόνη που επιστρέφει, έχοντας δίπλα της τους Rhona Mitra (Underworld: Rise of the Lycans), Alexander Siddig (21 Bridges), James Cosmo (Outlaw King), Daniel Bernhardt (Escape Plan: The Extractors), Yayan Ruhian (The Force Awakens) και Jonathan Howard (Godzilla: King of the Monsters).

    Το Skylin3s θα προβληθεί σε περιορισμένη διανομή στην Αμερική στα μέσα Δεκεμβρίου και πιθανότατα γρήγορα θα βγει στις streaming υπηρεσίες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Skylin3s trailer: Ω ναι! Εκείνο το αχαρακτήριστο sci-fi με τους εξωγήινους και τα μπλε lens flares απέκτησε και τρίτο μέρος! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top