F Η Danielle Harris ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα all-female slasher σε παραγωγή Joe Dante! - FilmBoy Η Danielle Harris ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα all-female slasher σε παραγωγή Joe Dante! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Danielle Harris ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα all-female slasher σε παραγωγή Joe Dante!


    Πολλά είναι τα πιτσιρίκια που σε μικρή ηλικία έχουν μικρούς ή μεγαλύτερους ρόλους σε ταινίες τρόμου. Κάποια απ' αυτά εξαφανίζονται τελείως, άλλα συνεχίζουν τη καριέρα τους με ποικίλους ρόλους, και υπάρχουν και εκείνα που ο τρόμος μπαίνει στο αίμα τους.

    Στη τελευταία κατηγορία ανήκει και η Danielle Harris που τη γνωρίσαμε όταν ήταν μόλις 11 στο Halloween 4: The Return of Michael Myers και εξελίχτηκε σε μοντέρνο horror icon με συμμετοχές σε αμέτρητες ταινίες τρόμου όπως το Urban Legend, τα Hatchet και το See No Evil 2.

    Για τρίτη φορά στη καριέρα τη μετά τα μάλλον άσημα Prank (2008) και Among Friends (2012), η Harris ξαναδοκιμάζει τις δυνάμεις της και πίσω από τη κάμερα με το πιο ενδιαφέρον project που έχει καταπιαστεί μέχρι σήμερα, ένα all-female slasher με σκοτεινό κωμικό τόνο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

    Παρότι δεν αναφέρεται κάποιο στοιχείο της πλοκής, το σενάριο έχει γράψει ο James Moran (Severance) ενώ στη παραγωγή βρίσκουμε τον θρύλο Joe Dante!

    Η ταινία θα τιτλοφορείται ως "Sequel", αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2021.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Danielle Harris ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα all-female slasher σε παραγωγή Joe Dante! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top