F 21 Bridges trailer: Ο Chadwick Boseman "κλείνει" όλη τη Νέα Υόρκη για να βρει δυο ληστές-δολοφόνους! - FilmBoy 21 Bridges trailer: Ο Chadwick Boseman "κλείνει" όλη τη Νέα Υόρκη για να βρει δυο ληστές-δολοφόνους! - FilmBoy
  • Latest News

    21 Bridges trailer: Ο Chadwick Boseman "κλείνει" όλη τη Νέα Υόρκη για να βρει δυο ληστές-δολοφόνους!


    Με το MCU να βρίσκεται σε μικρή περίοδο αγρανάπαυσης μετά τον τυφώνα Infinity War-Endgame, οι πρωταγωνιστές του βρήκαν το χρόνο να βγάλουν για λίγο της hi-tech στολές τους και να τους δούμε και σε κάτι διαφορετικό, με τον... Μάυρο Πανθηρα Chadwick Boseman να πρωταγωνιστεί στην αστυνομική περιπέτεια 21 Bridges.

    O Andre Davis είναι ένας ειδικά εκπαιδευμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μία ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη φήμη, να εντοπίζει και να σκοτώνει δολοφόνους αστυνομικών. 

    Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, η ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομίας και της αδίστακτης συμμορίας έχει ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί 8 αστυνομικοί. 
    Ο Davis αναλαμβάνει δράση για να πιάσει τους δύο ληστές και για να τα καταφέρει κυριολεκτικά κλείνει όλη τη πόλη, δρόμους, λιμάνια, τραίνα και φυσικά τις 21 γέφυρες. 
    Η συνωμοσία όμως που ξεσκεπάζει στη πορεία των ερευνών τον κάνει να αμφισβητεί τις πράξεις του.

    Το πρωτότυπο σενάριο έχουν γράψει ο Adam Mervis (The Philly Kid) με τον Matthew Michael Carnahan (Deepwater Horizon), ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον τηλεοπτικό Brian Kirk (Penny Dreadful, Game of Thrones).

    Συμπρωταγωνιστούν οι J.K. Simmons (The Front Runner), Sienna Miller (The Catcher Was a Spy), Taylor Kitsch (Only the Brave), Stephan James (If Beale Street Could Talk) και ο Keith David (Night School).

    Το 21 Bridges θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 21 Bridges trailer: Ο Chadwick Boseman "κλείνει" όλη τη Νέα Υόρκη για να βρει δυο ληστές-δολοφόνους! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top