F Outlaw King trailer: Ο Chris Pine αποκαθιστά τη φήμη του Ροβέρτου στο Braveheart! - FilmBoy Outlaw King trailer: Ο Chris Pine αποκαθιστά τη φήμη του Ροβέρτου στο Braveheart! - FilmBoy
  • Latest News

    Outlaw King trailer: Ο Chris Pine αποκαθιστά τη φήμη του Ροβέρτου στο Braveheart!


    Το Braveheart ήταν αναμφισβήτητα μια αριστουργηματική ταινία, όμως δεν έλειψαν και οι επικριτές που την κατηγορούσαν για πολλές και σημαντικές ιστορικές ανακρίβειες. 
    Μία από τις μεγαλύτερες ήταν αποτύπωση του Robert the Bruce ως προδότη. 
    Φως στη ζωή του Ροβέρτου έρχεται να ρίξει το Outlaw King.

    Η ταινία θα μας διηγηθεί την αληθινή ιστορία του Robert the Bruce που από ηττημένος ευγενής μετατράπηκε σε παράνομο ήρωα κατά τη κατοχή της Μεσαιωνικής Σκοτίας από τον Edward I της Αγγλίας.

    Τα ηνία του φιλμ κρατάει ο Σκοτσέζος David Mackenzie (Hell or High Water), ενώ και τα γυρίσματα έχουν γίνει στη χώρα. 
    Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Florence Pugh (Lady Macbeth), Aaron Taylor-Johnson (The Wall), Stephen Dillane (Darkest Hour), Tony Curran (Awaiting), James Cosmo (Wonder Woman), Callan Mulvey (300: Rise of an Empire) και ο Billy Howle (On Chesil Beach).

    Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto σε λίγες ημέρες, όμως τη διανομή της ταινίας ανέλαβε το Netflix και θα την κάνει διαθέσιμη στους συνδρομητές του στις 9 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Outlaw King trailer: Ο Chris Pine αποκαθιστά τη φήμη του Ροβέρτου στο Braveheart! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top