F Last Moment of Clarity trailer: Ανθρωποκυνηγητά, αγωνία και μυστήριο στη νέα ταινία της Lionsgate με την Samara Weaving - FilmBoy Last Moment of Clarity trailer: Ανθρωποκυνηγητά, αγωνία και μυστήριο στη νέα ταινία της Lionsgate με την Samara Weaving - FilmBoy
  • Latest News

    Last Moment of Clarity trailer: Ανθρωποκυνηγητά, αγωνία και μυστήριο στη νέα ταινία της Lionsgate με την Samara Weaving


    Μπορεί τα κινηματογραφικά Antebellum, Run και Spiral να μπήκαν στο πάγο λόγω κορωνοϊού, όμως το home video τμήμα της Lionsgate συνεχίζει να λειτουργεί, δίνοντας στη δημοσιότητα το trailer του θρίλερ μυστηρίου Last Moment of Clarity.



    Η ταινία μας συστήνει ένα τυπικό ζευγάρι που ζει στη Νέα Υόρκη και έχει την ατυχία να κοιτάξει τους λάθος ανθρώπους τη λάθος στιγμή, με αποτέλεσμα η Georgia να δολοφονηθεί εν ψυχρώ και ο Sam να αναγκαστεί να εξαφανιστεί και να βρει καταφύγιο στο Παρίσι. 
    Χρόνια μετά, ο Sam βλέπει τη δολοφονημένη γυναίκα στη μεγάλη οθόνη, με τις ομοιότητες της Georgia με την ηθοποιό να είναι τρομακτικές! 
    Έτσι αποφασίζει να επιστρέψει και με τη βοήθεια μιας μυστηριώδους γυναίκας, προσπαθεί να βρει την αλήθεια. 
    Δε μπορεί να φανταστεί όμως το χάος που προκαλείται όταν τελικά καταφέρνει να τη συναντήσει...

    Δημιουργοί της ταινίας είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι Colin και James Krisel και πρωταγωνιστούν οι Zach Avery (Farming), Samara Weaving (Ready or Not), Brian Cox (Churchill), Carly Chaikin (Mr. Robot) και ο Udo Kier (The Painted Bird).

    Το Last Moment of Clarity θα κυκλοφορήσει απευθείας σε digital μορφή στις 19 Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Last Moment of Clarity trailer: Ανθρωποκυνηγητά, αγωνία και μυστήριο στη νέα ταινία της Lionsgate με την Samara Weaving Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top