F Outback trailer: Αγώνας επιβίωσης για ζευγαράκι Αμερικανών στην αυστραλέζικη έρημο! - FilmBoy Outback trailer: Αγώνας επιβίωσης για ζευγαράκι Αμερικανών στην αυστραλέζικη έρημο! - FilmBoy
  • Latest News

    Outback trailer: Αγώνας επιβίωσης για ζευγαράκι Αμερικανών στην αυστραλέζικη έρημο!


    Οι παππούδες μας τους έλεγαν "αμερικανάκια" για λόγους που δεν χρειάζονται περαιτέρω εξήγηση. 
    Φαίνεται πως ούτε οι Αυστραλοί έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη νοημοσύνη των φίλων μας από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, με το νέο θρίλερ επιβίωσης Outback να οπτικοποιεί έναν αστικό μύθο της περιοχής.



    Το 2015, ένα ζευγάρι νεαρών Αμερικανών ταξιδεύουν μέχρι την Αυστραλία με την ελπίδα αυτό το ταξίδι να αναθερμάνει τη σχέση τους. 
    Για κάποιο λόγο καταφέρνουν και καταλήγουν στη μέση της ερήμου, χωρίς GPS, χωρίς κινητά και με χαλασμένο αμάξι. 
    Έτσι αποφασίζουν να το πάρουν ποδαράτο... με την άγρια ζωή να παίρνει την εκδίκησή της!

    Το Outback είναι η παρθενική ταινία του μικρομηκά Mike Green με τους Taylor Wiese (Top End Wedding) και Lauren Lofberg (Sunkesari) να πρωταγωνιστούν.

    Πέραν της πλάκας, το trailer δεν είναι κακό και η ταινία έχει ήδη πάρει πολύ καλές κριτικές στις πρώτες του φεστιβαλικές προβολές, και στις 9 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει σε digital μορφή παγκοσμίως μέσω της Lionsgate.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Outback trailer: Αγώνας επιβίωσης για ζευγαράκι Αμερικανών στην αυστραλέζικη έρημο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top