F Antebellum trailer: Νέος (παρόμοιος) τρόμος από τους παραγωγούς του Get Out! - FilmBoy Antebellum trailer: Νέος (παρόμοιος) τρόμος από τους παραγωγούς του Get Out! - FilmBoy
  • Latest News

    Antebellum trailer: Νέος (παρόμοιος) τρόμος από τους παραγωγούς του Get Out!


    Η Lionsgate έβγαλε στη κυκλοφορία της περασμένη εβδομάδα το trailer μιας νέας ταινίας τρόμου, για την οποία ελάχιστα έχουν διαρρεύσει.
    Η ταινία με το τίτλο Antebellum, όπου πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια / ηθοποιός Janelle Monáe, σηματοδοτεί το ντεμπούτο των σεναριογράφων και σκηνοθετών Gerard Bush και Christofer Renz.

    Το μόνο που γνωρίζουμε για το στόρι, είναι ότι ‘…περιστρέφεται γύρω από τη Veronica Henley (Monáe), μια δημοφιλή συγγραφέα που βρίσκεται παγιδευμένη σε μια "τρομακτική πραγματικότητα" και προσπαθεί να ξετυλίξει την αλήθεια πίσω από το μυστήριο που σου σπάει το μυαλό’.
    Αυτό λέει, τίποτε άλλο.

    Στη παραγωγή βρίσκονται οι Sean McKittrick και Raymond Mansfield των Get Out και Us και είναι φανερό ότι η προώθηση της ταινίας γίνεται με τρόπο να συνδεθεί το Antebellum με τα δύο εξαιρετικά φιλμ του Jordan Peele, αφήνοντας υπονοούμενα για θέματα ρατσισμού (σκλαβιάς), παρόμοια με τις δουλειές εκείνες.

    Το Antebellum θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες -τελικά- τον Αύγουστο του 2020.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Antebellum trailer: Νέος (παρόμοιος) τρόμος από τους παραγωγούς του Get Out! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top