F Η Universal βάζει μπρος το μοντέρνο remake της Νύχτας του Κυνηγού! - FilmBoy Η Universal βάζει μπρος το μοντέρνο remake της Νύχτας του Κυνηγού! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Universal βάζει μπρος το μοντέρνο remake της Νύχτας του Κυνηγού!


    Ένα από τα κλασσικότερα θρίλερ νουάρ του αμερικάνικου κινηματογράφου με μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον Robert Mitchum που άφησε ιστορία, το The Night of the Hunter του Charles Laughton, ετοιμάζεται να επιστρέψει!

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Universal προσέλαβε τον Matthew Orton (Operation Finale) για να γράψει μια νέα διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Davis Grubb τοποθετημένη στο παρόν, με την Amy Pascal, πάλαι ποτέ μεγάλο κεφάλι της Sony, να αναλαμβάνει την παραγωγή.

    Παρότι οι πρώτες αντιδράσεις -αναμενόμενα- δεν είναι καθόλου θετικές, δεν έλειψαν εκείνοι που άρχισαν να αραδιάζουν ονόματα για πιθανούς πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες. 
    Δεν έχει νόημα να τους αναφέρω αλλά ως προσωπική επιλογή, δεν θα έλεγα όχι σε κάποιον από τους Christian Bale ή Tom Hardy.
    Όσο για τη θέση του σκηνοθέτη, αυτή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το ύφος του νέου σεναρίου, αλλά ένας James Mangold δεν θα με χαλούσε.

    Εσείς τι λέτε;

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Universal βάζει μπρος το μοντέρνο remake της Νύχτας του Κυνηγού! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top