F Spiral trailer: Ο Chris Rock μας παρουσιάζει το νέο κεφάλαιο της σειράς Saw! - FilmBoy Spiral trailer: Ο Chris Rock μας παρουσιάζει το νέο κεφάλαιο της σειράς Saw! - FilmBoy
  • Latest News

    Spiral trailer: Ο Chris Rock μας παρουσιάζει το νέο κεφάλαιο της σειράς Saw!


    Μπορεί το Jigsaw να μην αποτέλεσε τη πνοή ζωής που περίμενε η Lionsgate για τη σειρά Saw, όμως εμπορικά τα πήγε πολύ καλά, έτσι έστω και ανεπίσημα, τα σχέδια για συνέχιση του franchise παρέμειναν ζωντανά. 
    Η ιδέα που περίμεναν στην εταιρία ήρθε από έναν καλλιτέχνη που σε καμιά περίπτωση δεν περίμεναν, με τον Chris Rock να προσεγγίζει την εταιρία και να πλασάρει ένα concept για μια νέα ταινία Saw που θα μπορούσε να οδηγήσει τη σειρά σε νέα πρωτόγνωρα μονοπάτια... και μαζί και τη καριέρα του.

    Χωρίς να χαθεί χρόνος, οι Josh Stolberg & Pete Goldfinger του Jigsaw ανέλαβαν να γράψουν το σενάριο, ο Darren Lynn Bousman που είχε σκηνοθετήσει τα Saw 2-4 συμφώνησε να επιστρέψει στη καρέκλα του σκηνοθέτη και με τον Chris Rock και τον Samuel Jackson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το Spiral πήρε το πράσινο φως.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο ντετέκτιβ Ezekiel Banks μαζί με τον πρωτάρη συνάδελφό του William Schenk, έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών που θυμίζουν κάτι από το αρρωστημένο παρελθόν της πόλης. 
    Ο Banks βουτάει όλο και βαθύτερα στο μυστήριο και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται παγιδευμένος στο σαδιστικό παιχνίδι του δολοφόνου.

    Το Spiral: From The Book of Saw όπως είναι ο πλήρης τίτλος, είναι μια ταινία που τοποθετείται στο ίδιο σύμπαν με τις προηγούμενες ταινίες αλλά δεν είναι ούτε sequel ούτε spin-off. 
    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η συμπρωταγωνίστρια Marisol Nichols είναι κάτι τελείως ξεχωριστό στο μύθο του Saw.

    Η ταινία μοιάζει πραγματικά πολύ διαφορετική από τους προκατόχους της, ειδικά από το 2ο μέρος και μετά που είχε εξελιχτεί σε torture porn, και ελπίζουμε πραγματικά να τα καταφέρει. 
    Η πρεμιέρα έχει είχε κλειδώσει για το Μάιο του '20, αλλά την έφαγε ο κορωνοϊός με την Lionsgate να την αναβάλλει για έναν ολόκληρο χρόνο!
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spiral trailer: Ο Chris Rock μας παρουσιάζει το νέο κεφάλαιο της σειράς Saw! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top