F Churchill trailer: Ο Brian Cox είναι ο θρυλικός Πρωθυπουργός της Βρετανίας - FilmBoy Churchill trailer: Ο Brian Cox είναι ο θρυλικός Πρωθυπουργός της Βρετανίας - FilmBoy
  • Latest News

    Churchill trailer: Ο Brian Cox είναι ο θρυλικός Πρωθυπουργός της Βρετανίας


    Ο Winston Churchill θεωρείται ευρέως ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Μεγάλης Βρετανίας.
    Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, απέκτησε θρυλική διάσταση με τις ενέργειες του κατά τη διακυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και με τις σπουδαίες ομιλίες του που ενέπνευσαν υπερήφανους Βρετανούς.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ταινιών στη πάροδο των χρόνων, με πιο πρόσφατη τη παρουσία του στη σειρά The Crown (με τον John Lithgow στο ρόλο).
    Πριν επανέλθει στη 2η σεζόν (γιατί θα επανέλθει), ένας άλλος σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Churchill και μάλιστα στην ολόδικη του ταινία.

    Με τον απλό τίτλο Churchill, ο Brian Cox παίζει τον Winston στις ημέρες της απόβασης της Νορμανδίας, να παλεύει με τις ενοχές του εξαιτίας της επικίνδυνης στρατηγικής του, αλλά και να δίνει μια διαρκή μάχη για τον έλεγχο της ίδιας της διακυβέρνησης.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Teplitzky, και παίζουν ακόμη η Miranda Richardson ως η σύζυγος του Churchill, ο John Slattery ως τον μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ, Eisenhower και ο James Purefoy ως Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος.

    Το trailer που έδωσε στη κυκλοφορία η Lionsgate επικεντρώνεται στη δραματική συμπεριφορά του Churchill, αλλά παρέχει και χρήσιμα ιστορικά στοιχεία, όπως άλλωστε κάθε βιογραφία πολιτικού προσώπου.
    Το Churchill θα βγει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Churchill trailer: Ο Brian Cox είναι ο θρυλικός Πρωθυπουργός της Βρετανίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top