F Farming trailer: Ο "Mr Eko" του Lost κάνει τη ζωή του ταινία σε ένα δυνατό δράμα για τη ταυτότητα και το ρατσισμό - FilmBoy Farming trailer: Ο "Mr Eko" του Lost κάνει τη ζωή του ταινία σε ένα δυνατό δράμα για τη ταυτότητα και το ρατσισμό - FilmBoy
  • Latest News

    Farming trailer: Ο "Mr Eko" του Lost κάνει τη ζωή του ταινία σε ένα δυνατό δράμα για τη ταυτότητα και το ρατσισμό


    Νιγηριανής καταγωγής, ο Adewale Akinnuoye-Agbaje σε ηλικία μόλις λίγων εβδομάδων δόθηκε ως ανάδοχος από τους βιολογικούς του γονείς σε μια βρετανική μεσοαστική οικογένεια, με την ελπίδα να έχει μια καλύτερη ζωή, συνηθισμένη τακτική την εποχή. 

    Μόνιμο θύμα ρατσιστικών επιθέσεων αλλά και με προβλήματα ταυτότητας μιας και στη Βρετανία ήταν ο Νιγηριανός και στη Νιγηρία ο Βρετανός, ο νεαρός Adewale έφτασε σε σημείο να γίνει μέλος μιας συμμορίας skinheads! 
    Μετά από κάποια χρόνια στη παρανομία και μια απόπειρα αυτοκτονίας, οι θετοί γονείς του επεμβαίνουν, τον βάζουν σε οικοτροφείο, παίρνει πτυχίο νομικής, γίνεται μοντέλο και λίγο αργότερα ξεκινάει μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, με το ρόλο του ως Mr Eko στη σειρά Lost να του χαρίζει παγκόσμια αναγνώριση.

    Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η πραγματική ιστορία του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος μετά το θάνατο των γονιών του αποφάσισε να τη μοιραστεί με τον κόσμο, αναλαμβάνοντας το σενάριο και τη σκηνοθεσία του αυτοβιογραφικού Farming.

    Πρωταγωνιστούν οι Damson Idris (The Commuter), Kate Beckinsale (Underworld: Blood Wars) και Gugu Mbatha-Raw (A Wrinkle in Time).

    Μετά τη πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Toronto, το Farming θα βγει στις βρετανικές αίθουσες στα μέσα Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Farming trailer: Ο "Mr Eko" του Lost κάνει τη ζωή του ταινία σε ένα δυνατό δράμα για τη ταυτότητα και το ρατσισμό Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top