F Dangerous Lies trailer: Το Netflix αντιγράφει το Knives Out σε ένα τηλεοπτικό θρίλερ για... θεατές σε απόγνωση! - FilmBoy Dangerous Lies trailer: Το Netflix αντιγράφει το Knives Out σε ένα τηλεοπτικό θρίλερ για... θεατές σε απόγνωση! - FilmBoy
  • Latest News

    Dangerous Lies trailer: Το Netflix αντιγράφει το Knives Out σε ένα τηλεοπτικό θρίλερ για... θεατές σε απόγνωση!



    Οι εποχές που η λέξη τηλεταινία ήταν αυτόματα απωθητική πιστεύαμε πως αποτελούν παρελθόν, όμως φαίνεται πως το Netflix στη προσπάθειά του να μαζέψει πιο casual κοινό, ρίχνει τη ποιότητα όλο και χαμηλότερα με το Dangerous Lies να είναι μια ταινία που μοιάζει να έχει θέση μόνο σε κανάλια σαν το Lifetime.

    Όταν απολύεται από γκαρσόνα, η νεαρή Katie βρίσκει δουλειά ως οικονόμος ενός πλούσιου ηλικιωμένου στη πολυτελή του έπαυλη στο Σικάγο. 
    Οι δυο τους έρχονται κοντά και όταν εκείνος αναπάντεχα πεθαίνει, χρίζει την Katie ως μοναδική κληρονόμο. 
    Μαζί με τον σύζυγό της, δεν χάνουν χρόνο να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι, όμως τα κρυμμένα μυστικά θα τους ρίξουν σε μια δίνη απάτης και ψεμμάτων, φτάνοντας μέχρι τη δολοφονία.



    Μπορεί να λείπει το κομμάτι της οικογένειας που διεκδικεί τη περιουσία, όμως μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το Dangerous Lies είναι... να μη πω rip-off, σίγουρα εμπνευσμένο από τη πρόσφατη επιτυχία του Knives Out.

    Το σενάριο έχει γράψει κάποιος David Golden και το σκηνοθέτησε κάποιος Michael Scott, και οι δύο αγαπημένα παιδιά του Hallmark, και πρωταγωνιστούν οι Camila Mendes (Riverdale), Jessie T. Usher (Shaft), Jamie Chung (Office Christmas Party), Cam Gigandet (The Magnificent Seven), Sasha Alexander (Love Happens) και ο Elliott Gould (Ocean's Eight).

    Το Dangerous Lies θα ανέβει στο Netflix στις 30 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dangerous Lies trailer: Το Netflix αντιγράφει το Knives Out σε ένα τηλεοπτικό θρίλερ για... θεατές σε απόγνωση! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top