F Shaft trailer: Τρεις γενιές Shafts, τριπλή δράση στο νέο sequel του κλασσικού blaxploitation franchise - FilmBoy Shaft trailer: Τρεις γενιές Shafts, τριπλή δράση στο νέο sequel του κλασσικού blaxploitation franchise - FilmBoy
  • Latest News

    Shaft trailer: Τρεις γενιές Shafts, τριπλή δράση στο νέο sequel του κλασσικού blaxploitation franchise


    Ο σκληροτράχηλος ιδιωτικός ντετέκτιβ John Shaft γεννήθηκε απ΄τη φαντασία του σεναριογράφου Ernest Tidyman, και υπήρξε ένα από τα σύμβολα των blaxploitation ταινιών της δεκαετίας του '70.

    Μετά από δύο sequels με πρωταγωνιστή τον Richard Roundtree, η Paramount προσπάθησε να τον αναβιώσει το 2000, με τη νέα ταινία να μην εντυπωσιάζει παρά την επιτυχημένη ενσάρκωση του Samuel L. Jackson.

    Σχεδόν δυο δεκαετίες αργότερα, ήρθε η ώρα για μία ακόμα επιστροφή, με τη νέα ταινία να αναλαμβάνει να ενώσει τις τρεις γενιές Shafts, επαναφέροντας τους Roundtree και Jackson, και προσθέτοντας τον Jessie Usher (Independence Day: Resurgence) στο ρόλο του JJ, γιου του John Shaft II, με τους τρεις να μπλέκουν σε μια νέα περιπέτεια στα στενά της Νέας Υόρκης.

    Το σενάριο του νέου Shaft έχουν γράψει οι Kenya Barris (Girls Trip) και Alex Barnow, με τον Tim Story (Ride Along) να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Regina Hall (Little) και Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse).

    Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές του καλοκαιριού. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shaft trailer: Τρεις γενιές Shafts, τριπλή δράση στο νέο sequel του κλασσικού blaxploitation franchise Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top