F Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ - LOVE HAPPENS - FilmBoy Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ - LOVE HAPPENS - FilmBoy
  • Latest News

    Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ - LOVE HAPPENS

    **********   2/10
    Καταλαβαίνω ότι η προηγούμενη βδομάδα ήταν βαριά για πολλούς, με 4 στα 5 θρίλερ και μάλιστα καθόλου ευκολοχώνευτα, γι’αυτό σήμερα θα ξεκινήσουμε με μια ταινία που στο τίτλο της έχει τη λέξη Love.

    Love Happens λέγεται το ρομαντικό δράμα του πρωτάρη Brandon Camp, σε σενάριο δικό του μαζί με κάποιον Mike Thompson, και στο οποίο θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από το cast και σκεφτείτε ότι είναι κομεντί.
    Εντάξει, δεν θα κλάψετε κιόλας αλλά σίγουρα διαφέρει από τις συνηθισμένες ταινίες της Jennifer Aniston.

    Η ελληνικής καταγωγής διασημότερη κερατομένη στο Χολιγουντ (της οποίας φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις σέξι εμφανίσεις της διαρρέουν από paparazzi πλέον κάθε μήνα, παίρνοντας μάλιστα πολύ καλό βαθμό στο ...ass-ομετρο του KostasBlog) μετά το Marley and Me που πήγε ταμείο και το Management που κανείς δε πήρε χαμπάρι,  παίζει το ρόλο που ξέρει καλύτερα από όλες, της άτυχης στον έρωτα.
    Αυτή τη φορά μαζί με τον Aaron Eckhart που μετά το The Dark Knight θα δουλεύει συνέχεια.

    Ένας χήρος καλείται να αντιμετωπίσει το χαμό της γυναίκας του γράφοντας ένα βιβλίο για το ‘πώς να αντιμετωπίσετε το χαμό της γυναίκας σας’. 
    Παραδόξως, το βιβλίο γίνεται best-seller και εκείνος ο guru της ...αυτοβοήθειας. Διοργανώνει σεμινάρια σε διάφορες πόλεις με τεράστια επιτυχία, κάνοντας αυτό που έκανε ο Μικρούτσικος στην Ελλάδα 10 χρόνια πριν...(πάντα μπροστά!).
    Ξέρετε τώρα...’Πως ένιωσες που είδες τον αδελφό σου να τον πατάει οδοστρωτήρας;’ ή ‘Νιώθεις χειρότερα που τον οδοστρωτήρα τον είχες πάρει δώρο εσύ στον αδερφό σου και τον προορίζατε για τη γυναίκα του;’ ...και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.

    Τέλος πάντων, ο Μικρ...ο χήρος γνωρίζει μια κοπέλα σε ένα σεμινάριο του στο Σιατλ (σημειώστε ότι είναι η πόλη που όλο βρέχει, αλλά όχι στη ταινία) και την ερωτεύεται μέχρι να καταλάβει ότι δεν έχει πραγματικά ξεπεράσει ακόμα το θάνατο της γυναίκας του.

    Εκτός από τους δυο πρωταγωνιστές παίζουν ο Martin Sheen (Imagine That και Echelon Conspiracy) στο ρόλο του μπαμπά του χήρου, που του λέει το θεϊκό «Γιατί λες ψέματα στο κόσμο, παιδί μου;» , και η Sasha Alexander (Yes Man) στο ρόλο της τσαχπίνας φίλης της κοπέλας που λέει κλισέ ατάκες του στιλ ‘...πες του ναι, να βγείτε!

    Διαφημιστική προβολή δεν έγινε αλλά η ομοιότητα με το Sleepless In Seattle είναι εμφανής.
    Το φιλμ ανοίγει στις 17 Σεπτέμβρη στην Ελλάδα από την Odeon και στην Αμερική μια μέρα αργότερα.
    Πάντως η Universal σίγουρα θα θέλει να ξεγελάσει ανυποψίαστους θεατές που περιμένουν να δουν μια ελαφριά κομεντί (βλ. trailer) μπας και πιάσει κάνα καλό νουμερακι στα ταμεία.
    Η Odeon σίγουρα θα το κάνει.

    Δείτε το trailer.        
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ - LOVE HAPPENS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top