F The Eddy trailer: Ο Damien Chazelle μας πάει στο Παρίσι για τη νέα του τζαζ μίνι-σειρά που έρχεται στο Netflix - FilmBoy The Eddy trailer: Ο Damien Chazelle μας πάει στο Παρίσι για τη νέα του τζαζ μίνι-σειρά που έρχεται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Eddy trailer: Ο Damien Chazelle μας πάει στο Παρίσι για τη νέα του τζαζ μίνι-σειρά που έρχεται στο Netflix



    Με το First Man να μη γνωρίζει την επιτυχία που ανέμενε, και με την επόμενή του ταινία να βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια προπαραγωγής, ο Damien Chazelle βρήκε το χρόνο να καταπιαστεί με το The Eddy, μια δραματική μίνι-σειρά που θα κάνει σε λίγες εβδομάδες πρεμιέρα στο Netflix.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Elliot, έναν κάποτε διάσημο Αμερικάνο μουσικό που πια ζει στο Παρίσι όπου έχει ανοίξει ένα μικρό jazz club με το όνομα The Eddy. 
    Ενώ έχει αρκετά προβλήματα προσπαθώντας να το κρατήσει ανοιχτό αλλά και να διαχειριστεί τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο συνεργάτης του μπλέκεται με τη μαφία και τότε είναι που η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.



    Δημιουργός της σειράς είναι ο Jack Thorne (His Dark Materials) με τον Chazelle να περιορίζει τη συμμετοχή του μόνο σκηνοθετώντας τα δύο πρώτα επεισόδια και φυσικά βρισκόμενος και στη θέση του παραγωγού.

    Πρωταγωνιστούν οι André Holland (The Knick), Tahar Rahim (The Looming Tower), Leïla Bekhti (Midnight Sun), Joanna Kulig (Hanna), Amandla Stenberg (The Hate U Give) και Alexis Manenti (Les Misérables).

    Τα 8 επεισόδια του The Eddy θα ανέβουν στο Netflix στις 8 Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Eddy trailer: Ο Damien Chazelle μας πάει στο Παρίσι για τη νέα του τζαζ μίνι-σειρά που έρχεται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top