F Luce trailer: Μυστικά, αλήθειες και στερεότυπα στο προκλητικό ψυχολογικό θρίλερ - FilmBoy Luce trailer: Μυστικά, αλήθειες και στερεότυπα στο προκλητικό ψυχολογικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Luce trailer: Μυστικά, αλήθειες και στερεότυπα στο προκλητικό ψυχολογικό θρίλερ


    Μία από τις ταινίες που προκάλεσε το κοινό του τελευταίου Sundance και πραγματικά μας κάνει εντύπωση πως άργησε τόσο πολύ να βρει το δρόμο του προς τις αίθουσες, ήταν το Luce, με την Neon να δίνει επιτέλους στη δημοσιότητα το trailer και μας κάνει να ανυπομονούμε να λύσουμε αυτόν το γρίφο.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό του J.C. Lee, ο οποίος συνέγραψε και το σενάριο μαζί με το σκηνοθέτη Julius Onah (The Cloverfield Paradox).

    Η ιστορία του μας συστήνει τον Luce, έναν έφηβο, υιοθετημένο γιο της οικογένειας Edgar με καταγωγή από μια χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. 

    Ο Luce έφτασε στις ΗΠΑ σε μικρή ηλικία και κατάφερε να γίνει ένα πραγματικό μοντέλο μαθητή και γιου, τέλειος σε όλα του. 
    Μέχρι που μια σχολική του εργασία σχετικά με τη βία, αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο, που τον φέρνει αντιμέτωπο με την καθηγήτρια του. 
    Ήταν μια άμυαλη υπερβολή ή πραγματικά πιστεύει αυτά που έγραψε. 
    Γιατί η καθηγήτρια έχει ανοίξει τόσο μεγάλο θέμα, κηλιδώνοντας το παρόν του και καταστρέφοντας το μέλλον του;

    Τον ομότιτλο ρόλο έχει ο Kelvin Harrison Jr (It Comes at Night) με τους Octavia Spencer (Ma), Naomi Watts (The Glass Castle) και Tim Roth (The Padre) να συμπρωταγωνιστούν.

    Το Luce βγαίνει στις αίθουσες της Αμερικής στις αρχές Αυγούστου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Luce trailer: Μυστικά, αλήθειες και στερεότυπα στο προκλητικό ψυχολογικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top