F A Dog's Way Home trailer: Ή αλλιώς, θέλω κι εγώ τα λεφτά που έβγαλε το A Dog's Purpose! - FilmBoy A Dog's Way Home trailer: Ή αλλιώς, θέλω κι εγώ τα λεφτά που έβγαλε το A Dog's Purpose! - FilmBoy
  • Latest News

    A Dog's Way Home trailer: Ή αλλιώς, θέλω κι εγώ τα λεφτά που έβγαλε το A Dog's Purpose!


    Η πολύ μεγάλη επιτυχία του A Dog's Purpose δεν έφερε μόνο ένα sequel που έχει ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα, αλλά και κλώνους, με την Sony να θέλει να ζεστάνει με τη σειρά της τις καρδιές των ζωόφιλων αλλά και τα ταμεία της με το A Dog's Way Home.

    Δεν χρειάστηκε καν να πάει μακριά για να βρει υλικό, παίρνοντας στα χέρια της ένα άλλο βιβλίο του W. Bruce Cameron, που διηγείται την ιστορία της μικρής σκυλίτσας Bella. 


    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Charles Martin Smith (Dolphin Tale) και πρωταγωνιστούν οι Ashley Judd (Olympus Has Fallen), Edward James Olmos (Blade Runner 2049), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse), Wes Studi (Hostiles), Barry Watson (Boogeyman) και Chris Bauer (Sully), με την Bryce Dallas Howard να δανείζει τη φωνή της στη σκυλίτσα.

    Το A Dog's Way Home θα βγει στις αίθουσες στις αρχές του νέου έτους. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Dog's Way Home trailer: Ή αλλιώς, θέλω κι εγώ τα λεφτά που έβγαλε το A Dog's Purpose! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top