F Ashes in the Snow trailer: Η Bel Powley μάχεται για την τέχνη της στη Σταλινική Σοβιετία - FilmBoy Ashes in the Snow trailer: Η Bel Powley μάχεται για την τέχνη της στη Σταλινική Σοβιετία - FilmBoy
  • Latest News

    Ashes in the Snow trailer: Η Bel Powley μάχεται για την τέχνη της στη Σταλινική Σοβιετία


    Μετά τη προβολή του στις χώρες της Βαλτικής, το ιστορικό δράμα του Marius Markevicius ξεκινάει τη πορεία του σε όλο το κόσμο, με την Vertical Entertainment να δίνει στη δημοσιότητα το επίσημο trailer.

    Βασισμένη στη best-seller νουβέλα Between Shades of Gray της Ruta Sepetys, η οποία εμπνευσμένη από μαρτυρίες συγγενών της και άλλων επιζησάντων της γενοκτονίας της Βαλτικής, διηγείται την (φανταστική) ιστορία της 16χρονης Lina, μιας νεαρής Λιθουανής που βρίσκεται στη καρδιά των γεγονότων όταν εκείνη και η οικογένειά της εξορίζεται από το Σταλινικό στρατό στη Σιβηρία ως μέρος της εκκαθάρισης των χωρών της Βαλτικής. 

    Παρά τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης όμως, η Lina έχει την αγάπη της για τη ζωγραφική για να την κρατάει στη ζωή και να της δίνει ελπίδα.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Ben York Jones, σεναριογράφος των Breathe In, Like Crazy και δημιουργός της σειράς Everything Sucks, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάνει το ντεμπούτο του ο Αμερικανο-Λιθουανός παραγωγός Marius Markevicius.

    Πρωταγωνιστούν οι Bel Powley (Mary Shelley), Peter Franzén (Vikings), Sophie Cookson (Kingsman), James Cosmo (Wonder Woman), Martin Wallström (Mr. Robot), Timothy Innes (The Last Kingdom), Jonah Hauer-King (A Dog's Way Home) και Sam Hazeldine (The Hitman's Bodyguard).

    Το Ashes in the Snow θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις αρχές του νέου χρόνου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ashes in the Snow trailer: Η Bel Powley μάχεται για την τέχνη της στη Σταλινική Σοβιετία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top