F Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των Χρυσών Σφαιρών και Όσκαρ...περίπου! - FilmBoy Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των Χρυσών Σφαιρών και Όσκαρ...περίπου! - FilmBoy
  • Latest News

    Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των Χρυσών Σφαιρών και Όσκαρ...περίπου!


    Μπήκαμε στο Δεκέμβριο και εκτός από την εορταστική περίοδο, μπήκαμε και στη περίοδο των μεγάλων κινηματογραφικών βραβεύσεων. 
    Μέσα στις επόμενες εβδομάδες και για περίπου δυόμιση μήνες, μέχρι δηλαδή τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, οι βραβεύσεις και οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων θα πέφτουν βροχή.

    Πριν αρχίζουμε να μαθαίνουμε τίτλους όμως, ας μάθουμε ποιοι θα παρουσιάσουν δύο από τις γνωστότερες τελετές απονομής βραβείων, εκείνες των Όσκαρ και των Χρυσών Σφαιρών.

    Το χορό άνοιξε η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου, η γνωστή AMPAS, η οποία και ανακοίνωσε πως ο Kevin Hart θα είναι ο οικοδεσπότης των 91ων βραβείων Όσκαρ. 

    Ο 39χρονος κωμικός είναι εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο stand-up comedy, με τη κινηματογραφική του παρουσία να γίνεται προσφάτως πολύ έντονη με συμμετοχές σε ταινίες όμως το Jumanji, το Central Intelligence και τα Ride Along
    Αυτή θα είναι η πρώτη του απόπειρα σε παρουσίαση ενός τέτοιου σόου και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.

    ***UPDATE*** Λίγο μετά την ανακοίνωση, η κατάσταση άλλαξε άρδην, με κάποια παλιά ομοφοβικά tweets του ηθοποιού να βγαίνουν στη φόρα, με τον Hart να προλαβαίνει τους παραγωγούς και να αποχωρεί από τη θέση του παρουσιαστή. 
    Αυτό το Twitter έχει κάψει κόσμο...

    Μόλις λίγες ώρες αργότερα, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ, ανακοίνωσε με τη σειρά της πως τη τελευτή απονομής των 76ων Golden Globes θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο δίδυμο, ο Andy Samberg και η Sandra Oh

    Και οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, εκείνος με το Brooklyn 9-9 και εκείνη με το Killing Eve, όμως αυτή είναι η πρώτη τους συνύπαρξη και περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει η απαραίτητη χημεία.

    Η τελετή απονομής των Όσκαρ είναι προγραμματισμένη για την 25 Φεβρουαρίου, ενώ εκείνη των Χρυσών Σφαιρών στις 6 Ιανουαρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των Χρυσών Σφαιρών και Όσκαρ...περίπου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top