F Ο Adam Sandler με τους φίλους του ξανά, στο trailer του Grown Ups 2 - FilmBoy Ο Adam Sandler με τους φίλους του ξανά, στο trailer του Grown Ups 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Adam Sandler με τους φίλους του ξανά, στο trailer του Grown Ups 2


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    To Grown Ups του 2011, παρ'ότι θάφτηκε από τους κριτικούς, υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του Adam Sandler με $162 εκατομμύρια στην Αμερική και $271 παγκοσμίως.

    Αν και παραμένει καλύτερη από πολλές solo κωμωδίες των πρωταγωνιστών, δεν ήταν όσο αστεία περιμέναμε, με τέτοιο καστ μαζεμένο.

    Υποθέτω πως αν αξίζει να αναφερθούμε περισσότερο στο sequel, είναι μόνο για το γεγονός πως αποτελεί το πρώτο sequel του Sandler και μάλιστα σε μια πρόσφατη επιτυχία του και όχι κάποια από τις παλιότερες (όπως συνηθίζεται τελευταία με τα διάφορα late sequels, παντώς είδους).

    Οι παιδικοί φίλοι, Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock και David Spade επιστρέφουν ξανά λοιπόν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Dennis Dugan, των "watchable" Zohan, I Know Pronounce You Chuck and Larry, του ανυπέρβλητα κακού Jack and Jill και του Just Go With It.


    Αυτή τη φορά, ο Lenny (Sandler) έχει μετακομίσει με την οικογένειά του πίσω στην μικρή πόλη όπου μεγάλωσε με τους παιδικούς του φίλους και η παρέα των μεγάλων θα διδαχτούν από τα παιδιά τους κατά την διάρκεια μιας περιβόητης ημέρας γεμάτης εκπλήξεις ...δηλαδή την τελευταία ημέρα του σχολικού έτους.

    Μαζί τους ξανά και οι Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello με τον Rob Schneider να απουσιάζει λόγω φορτωμένου προγράμματος, ενώ έχουμε και τις καινούριες προσθήκες των Milo Ventimiglia και Andy Samberg (ο στρατόκαυλος αιμομίκτης και ο συμπρωταγωνιστής του That's My Boy αντιστοίχως), συν τον...Taylor Lautner, τον νέο κωμικό The Anthony Smith ως γιο του Chris Rock και cameo από τους Patrick Schwarzenegger (γιος του Σβάρτζι) και τον παλαιστή Steve Austin.

    Προφανώς και το σενάριο θα είναι προσχηματικό και αφορμή για καφρίλες και πειράγματα, αλλά μπορώ να πω, πως βλέποντας τα γνωστά κάφρικα αστεία με ζώα, τις αλά American Reunion κόντρες μεγάλων και νεολαίας, τα πεσίματα στα νέρα, τον ...Σακίλ Ο'Νιλ ως ...μπάτσο και τους γκέι καθαριστές, αμαξιών, το χειλάκι έσκασε λίγο.

    Η παραγωγή είναι της εταιρείας Happy Madison του Adam Sandler που ευθύνεται για κάθε σαπίλα και μη που μας έχει παραδώσει τελευταία ο κωμικός.

    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε από την Columbia και αναμένετε το sequel που έρχεται στα μέρη μας, 11 Ιουλίου.

    Για καλοκαίρι θα είναι ό,τι πρέπει και ας ελπίζουμε να μην έχουμε δει πάλι όλες τις καλές σκηνές, στο trailer ...αν και πολύ το φοβάμαι.


     
    Grown Ups 2 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Adam Sandler με τους φίλους του ξανά, στο trailer του Grown Ups 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top